Home > Slider > Brad Pitt dezvăluie că nu a mai plâns de 20 de ani, dar spune că este foarte emoționat… de copiii săi

Brad Pitt dezvăluie că nu a mai plâns de 20 de ani, dar spune că este foarte emoționat… de copiii săi

Actorul, în vârstă de 55 de ani, a vorbit cu fostul său coleg din Legendele Toamnei „Legend of the Fall” Anthony Hopkins pentru revista Interview, spunându-i actorului veteran, în vârstă de 81 de ani, că este „destul de faimos pentru răceala sa”.

„Există un al termen pentru asta? Nu am mai plâns de vreo 20 de ani, și acum mă aflu, în această ultimă etapă, mult mai emoționat de orice e în jurul meu”, a spus Pitt. El a continuat: „Mă simt emoționat de copiii mei, emoționat de prieteni, emoționat din cauza știrilor. Ceva mi s-a întâmplat.”

Pitt are șase copii pe care îi împarte cu fosta soție Angelina Jolie: Maddox, 18 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 14 ani, Shiloh, 13 ani și gemenii Knox și Vivienne, 11 ani. Pitt și Jolie s-au separat în 2016. “Nu știu unde mă vor duce toate aceste emoții puternice, dar cred că este un semn bun”, a spus el. De asemenea, Pitt i-a dezvăluit lui Hopkins că „încă se luptă” cu „vina” pe care o simte, deși nu a specificat despre ce vină vorbește. „Îmi dau seama, ca un adevărat act de iertare pentru mine însumi, în urma tuturor alegerilor pe care le-am făcut și de care nu sunt mândru, că prețuiesc aceste greșeli, deoarece mi-au adus o anumită înțelepciune” a mai spus Pitt.

Într-un interviu din septembrie pentru NPR, Pitt a vorbit despre rolul său emoționant în Ad Astra, care se concentrează pe un astronaut într-o misiune specială pentru a-și regăsi tatăl explorând limitele exterioare ale sistemului solar. Într-un interviu anterior cu The New York Times, Pitt a vorbit și despre decizia sa de a renunța la băutură, în urma despărțirii sale de Jolie.

Articole asemanatoare
Jennifer Aniston
Dovada indubitabilă că Jennifer Aniston speră la o împăcare cu Brad Pitt
Brad Pitt
Brad Pitt l-a ironizat pe prințul Harry, după plecarea în Canada. William s-a amuzat copios
Brad Pitt
Brad Pitt a purtat un ecuson cu numele său la dineul pentru nominalizații la Oscar. Reacția fanilor e delicioasă
Jennifer Aniston
Brad Pitt și Jennifer Aniston, împăcarea pe care o așteptăm de 15 ani? Ce spun experții în limbajul trupului

Comenteaza acest articol

Brad Pitt dezvăluie că nu a mai plâns de 20 de ani, dar spune că este foarte emoționat… de copiii săi

by realitatea   1 min
0