Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Brad Pitt dezvăluie că nu a mai plâns de 20 de ani, dar spune că este foarte emoționat… de copiii săi

Actorul, în vârstă de 55 de ani, a vorbit cu fostul său coleg din Legendele Toamnei „Legend of the Fall” Anthony Hopkins pentru revista Interview, spunându-i actorului veteran, în vârstă de 81 de ani, că este „destul de faimos pentru răceala sa”.

„Există un al termen pentru asta? Nu am mai plâns de vreo 20 de ani, și acum mă aflu, în această ultimă etapă, mult mai emoționat de orice e în jurul meu”, a spus Pitt. El a continuat: „Mă simt emoționat de copiii mei, emoționat de prieteni, emoționat din cauza știrilor. Ceva mi s-a întâmplat.”

Pitt are șase copii pe care îi împarte cu fosta soție Angelina Jolie: Maddox, 18 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 14 ani, Shiloh, 13 ani și gemenii Knox și Vivienne, 11 ani. Pitt și Jolie s-au separat în 2016. “Nu știu unde mă vor duce toate aceste emoții puternice, dar cred că este un semn bun”, a spus el. De asemenea, Pitt i-a dezvăluit lui Hopkins că „încă se luptă” cu „vina” pe care o simte, deși nu a specificat despre ce vină vorbește. „Îmi dau seama, ca un adevărat act de iertare pentru mine însumi, în urma tuturor alegerilor pe care le-am făcut și de care nu sunt mândru, că prețuiesc aceste greșeli, deoarece mi-au adus o anumită înțelepciune” a mai spus Pitt.

Într-un interviu din septembrie pentru NPR, Pitt a vorbit despre rolul său emoționant în Ad Astra, care se concentrează pe un astronaut într-o misiune specială pentru a-și regăsi tatăl explorând limitele exterioare ale sistemului solar. Într-un interviu anterior cu The New York Times, Pitt a vorbit și despre decizia sa de a renunța la băutură, în urma despărțirii sale de Jolie.

ARTICOLE SIMILARE

Jennifer Lopez părăsește America. E timpul să-și îndeplinească VISUL

Andreea Damian

The CURE vine pentru prima dată în România pe data de 22 iulie 2019

realitatea

Regizorul serialului “Vlad”, Jesus del Cerro, a lansat prima carte din carieră

Tabu Tabu

Festivalul Filmului Kazah ⎢ Ediția a VI-a

Ciocîrlan

Grădina Monteoru | Târgul „Flori, Fete și Băieți!”

Ciocîrlan

Ce este un pulsoximetru și cum îți poate spune dacă ai Covid-19?

Andreea Damian

Scrie un comentariu