Tabu
Image default
PEOPLESliderWhat's hot

Brad Pitt l-a ironizat pe prințul Harry, după plecarea în Canada. William s-a amuzat copios

Brad Pitt a făcut o glumă despre prinţul Harry la gala premiilor BAFTA, care a avut loc la Londra, duminică seară. Fratele lui, prinţul William, şi soţia acestuia, Kate Middleton, s-au amuzat copios.

Starul american a câştigat trofeul pentru cea mai bună interpretare masculină într-un rol secundar în cel mai recent film al regizorului Quentin Tarantino, „Once Upon a Time… in Hollywood”.

Margot Robbie, una dintre colegele lui de platou, a primit premiul în numele său. Actrița a citit totodată un scurt discurs de mulţumire din partea lui Brad Pitt.

„Brad nu a putut veni în seara asta din motive familiale, astfel încât mi-a cerut să citesc acest mesaj din partea lui”, a spus Margot, continuând să citească mesajul starului american. „Hei britanicilor, am auzit că aţi rămas singuri. Bine aţi venit în club”, a declarat Brad Pitt în mesaj, referindu-se la recenta ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Mesajul a continuat cu o serie de mulţumiri, iar în încheiere actorul a făcut o altă glumă, legată de această dată de recenta retragere a lui Meghan Markle şi a prinţului Harry din cadrul familiei regale şi de stabilirea lor în Canada. „Voi boteza acest premiu BAFTA cu numele Harry. Văd că este dornic să vină cu mine în America”, a adăugat Brad Pitt în încheierea mesajului său, stârnind hohote de râs în rândul spectatorilor prezenţi sală.

Prinţul William şi soţia sa au reacţionat la glumele lui Brad Pitt cu un zâmbet larg. „Sunt cuvintele lui, nu ale mele”, a ţinut să precizeze Margot Robbie.

ARTICOLE SIMILARE

ALINA Eremia si DORIAN Popa: POZA care-i va zgudui pe fani!

realitatea

Laura Cosoi a avut parte de o nouă aniversare în familie

Tabu Tabu

Cât de creativ a fost solistul Ștefan Bănică în izolare

Tabu Tabu

Fotografie cu Sorin Onisor – Apuseni (episodul 2)

realitatea

Pepe a cerut-o în căsătorie pe Yasmine. Primele imagini cu inelul de logodnă

Andreea Damian

Alicia Vikander, victima abuzului sexual după ce s-a transformat într-un pachet de mușchi

Andreea Damian

Scrie un comentariu