Home > Slider > Brad Pitt l-a ironizat pe prințul Harry, după plecarea în Canada. William s-a amuzat copios

Brad Pitt l-a ironizat pe prințul Harry, după plecarea în Canada. William s-a amuzat copios

Brad Pitt

Brad Pitt a făcut o glumă despre prinţul Harry la gala premiilor BAFTA, care a avut loc la Londra, duminică seară. Fratele lui, prinţul William, şi soţia acestuia, Kate Middleton, s-au amuzat copios.

Starul american a câştigat trofeul pentru cea mai bună interpretare masculină într-un rol secundar în cel mai recent film al regizorului Quentin Tarantino, „Once Upon a Time… in Hollywood”.

Margot Robbie, una dintre colegele lui de platou, a primit premiul în numele său. Actrița a citit totodată un scurt discurs de mulţumire din partea lui Brad Pitt.

„Brad nu a putut veni în seara asta din motive familiale, astfel încât mi-a cerut să citesc acest mesaj din partea lui”, a spus Margot, continuând să citească mesajul starului american. „Hei britanicilor, am auzit că aţi rămas singuri. Bine aţi venit în club”, a declarat Brad Pitt în mesaj, referindu-se la recenta ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Mesajul a continuat cu o serie de mulţumiri, iar în încheiere actorul a făcut o altă glumă, legată de această dată de recenta retragere a lui Meghan Markle şi a prinţului Harry din cadrul familiei regale şi de stabilirea lor în Canada. „Voi boteza acest premiu BAFTA cu numele Harry. Văd că este dornic să vină cu mine în America”, a adăugat Brad Pitt în încheierea mesajului său, stârnind hohote de râs în rândul spectatorilor prezenţi sală.

Prinţul William şi soţia sa au reacţionat la glumele lui Brad Pitt cu un zâmbet larg. „Sunt cuvintele lui, nu ale mele”, a ţinut să precizeze Margot Robbie.

Articole asemanatoare
brad pitt si angelina jolie
Cum ar arată celebritățile de la Hollywood dacă ar fi grase din cauza pandemiei
Adele
Prinţul Harry şi Adele se întâlnesc pe ascuns. Cum a reacționat Meghan Markle
Angelina Jolie
Angelina Jolie dă cărțile pe față! Iată adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Brad Pitt
prințul harry
Prințul Harry a dat lovitura. Ar putea câștiga milioane de dolari

Comenteaza acest articol

Brad Pitt l-a ironizat pe prințul Harry, după plecarea în Canada. William s-a amuzat copios

by Andreea Damian   1 min
0