Tabu
Image default
PEOPLE Slider What's hot

Brad Pitt l-a ironizat pe prințul Harry, după plecarea în Canada. William s-a amuzat copios

Brad Pitt a făcut o glumă despre prinţul Harry la gala premiilor BAFTA, care a avut loc la Londra, duminică seară. Fratele lui, prinţul William, şi soţia acestuia, Kate Middleton, s-au amuzat copios.

Starul american a câştigat trofeul pentru cea mai bună interpretare masculină într-un rol secundar în cel mai recent film al regizorului Quentin Tarantino, „Once Upon a Time… in Hollywood”.

Margot Robbie, una dintre colegele lui de platou, a primit premiul în numele său. Actrița a citit totodată un scurt discurs de mulţumire din partea lui Brad Pitt.

„Brad nu a putut veni în seara asta din motive familiale, astfel încât mi-a cerut să citesc acest mesaj din partea lui”, a spus Margot, continuând să citească mesajul starului american. „Hei britanicilor, am auzit că aţi rămas singuri. Bine aţi venit în club”, a declarat Brad Pitt în mesaj, referindu-se la recenta ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Mesajul a continuat cu o serie de mulţumiri, iar în încheiere actorul a făcut o altă glumă, legată de această dată de recenta retragere a lui Meghan Markle şi a prinţului Harry din cadrul familiei regale şi de stabilirea lor în Canada. „Voi boteza acest premiu BAFTA cu numele Harry. Văd că este dornic să vină cu mine în America”, a adăugat Brad Pitt în încheierea mesajului său, stârnind hohote de râs în rândul spectatorilor prezenţi sală.

Prinţul William şi soţia sa au reacţionat la glumele lui Brad Pitt cu un zâmbet larg. „Sunt cuvintele lui, nu ale mele”, a ţinut să precizeze Margot Robbie.

ARTICOLE SIMILARE

Uite ce efecte are cu adevarat fumatul asupra corpului tau!

Practica avortului în funcție de sex a făcut să dispară 23 de milioane de femei în toată lumea

Andreea Damian

Romanul care cucereste lumea

Noua tendință de frumusețe lansată pe Tiktok

Andreea Damian

JAMIE OLIVER despre cel mai periculos aliment folosit zilnic de noi toti

Schimbările climatice îndeamnă la o regândire a sistemelor de producție de cacao şi cafea

Andreea Damian

Scrie un comentariu