Home > Vedete > BRAD PITT, lista iubitelor “oficiale”!

BRAD PITT, lista iubitelor “oficiale”!

Brad Pitt este considerat, pe buna dreptate, unul dintre cei mai mari seducatori ai Planetei, chiar daca, de cand a cunoscut-o pe Angelina Jolie, pare sa se fi cumintit.
Pe vremuri, insa, nu era deloc asa! Fostul boxer Mike Tyson a povestit deschis la un show de televiziune american despre momentul în care a surprins-o pe sotia sa, Robin Givens, în aşternuturi cu Brad Pitt…
“Am înnebunit de furie”, a povestit Mike despre acea zi. În acea perioadă, Brad nu era încă starul de azi. Se întâmpla în 1989. Mike şi Robin (foto alăturat) se căsătoriseră în februarie 1988 dar, după ce ea a pierdut o sarcină, doar un an mai târziu au declanşat procedurile de divorţ.
“Eram în plin divorţ, dar în fiecare, zi înainte de-a mă duce la avocatul meu ca să-i spun că Robin e o scroafă şi o hoaţă, dădeam o tură pe la ea pe-acasă şi făceam sex”, a declarat Tyson, fără ocolişuri şi cam lipsit de eleganţă, la emisiunea “In Depth With Graham Bensinger”. Totul până când a avut parte de o surpriză de proporţii… “Dar să fi văzut faţa lui Brad când m-a văzut!”, a adăugat amuzat Mike, despre ceea ce numeşte “triunghiul dragostei” de atunci. Credem şi noi că bietului Brad i-a îngheţat sângele-n vine la vederea unei fiare precum Tyson! După divorţ, Robin, care a invocat şi faptul că a fost abuzată fizic de pugilist, a primit 10 milioane de dolari din ceea ce se estima la acea vreme a fi o avere de 50 de milioane de dolari, adunată de campionul la categoria grea. Azi, fostul sportiv e fericit alături de cea de-a treia soţie, Lakiha Spencer.

Iata, insa, lista completa a iubitelor lui BRAD PITT:

1. Tonya Westphalen (1978-1979) – prima iubită din liceu avea 13 ani când se întâlnea cu Brad; azi, este o femeie obişnuită, cu familie.
2. Sara Hart (1982-1983) – prima relație mai consistentă a lui Pitt a avut ca decor un colegiu obscur din Missouri; nu a făcut carieră.
3. Robin Givens (1986-1987) – déjà, o primă actriţă, întâlnită la filmările pentru sitcom-ul Head of the Class; actriţa de culoare continuă să joace, mai mult în serial; a fost căsătorită de mai multe ori, cea mai celebră fiind relaţia sa cu Mike Tyson, sfârşită printr-un divorţ urât.
4. Shalane McCall (1987) – promitea multe în calitate de copil-minune al cinematogrfiei, dar nu a confirmat; a jucat împreună cu Brad în producţii pentru televiziune.
5. Sinitta Cowell (1987-1989) – una dintre puţinele iubite care nu erau doar actriţe, este o interpretă de pop, pe care, însă, Pitt a cunoscut-o pe când jucau în sitcom-ul Cutting Class.
6. Christina Applegate (1989) – cu actriţa blondă din serialul Familia Bundy (Married with Children), a avut doar câteva întâlniri; Christina continuă să joace în filme şi seriale, deşi, în 2008, a fost diagnosticată cu cancer de sân; a fost măritata cu actorul Johnathon Schaech, a divorţat şi a avut o relaţie cu un membru al trupei N Sync, mort de supradoză.
7. Elizabeth Daily (1989) – o altă cântăreaţă, dar Brad a întâlnit-o într-un studio în care se făceau dublajele pentru un serial.
8. Jill Schoelen (1989) – Brad avea doar 800 dolari în cont şi a cheltuit 600 pentru un bilet de avion ână la Budapesta, unde Jill filma şi avea o depresie; logodna lor a durat numai trei luni; a renunţat la filme prin 1996, a avut relaţii cu diverşi muzicieni, acum plănuieşte să lanseze un CD.
9. Juliette Lewis (1989 – 1993) – avea abia 16 ani pe când au început să se “iubească prin mansarde”, bacovian; în 1991, a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul secundar din Cape Fear; a fost măritată cu Steve Berra, a divorţat în 2003, joacă în continuare în filme de box-office (Kalifornia etc.) şi este vocalist trupei de rock Juliette and the Licks.
10. Julia Ormond (1993 – 1994) – a jucat împreună cu Brad în Legendele toamnei (1994) şi s-au întâlnit sporadic; s-au reîntâlnit în The Curious Case of Benjamin Button (2008); actriţă de box-office şi azi; măritată şi divorţată de două ori; activistă umanitară, luptă împotriva traficului de oameni.
11. Gwyneth Paltrow (1994 – 1997) – s-au cunoscut mai bine pe platou la Se7en, ba chiar au fost, o vreme, şi logodiţi, dar relaţia a eşuat; s-a căsătorit cu Chris Martin, vocalistul de la Coldplay şi duce o viaţă liniştită de familie, având doi copii; a jucat în multe filme celebre – în 2012 a apărut în The Avengers, acum filmează la Iron Man 3.
12. Claire Forlani (1998) – s-au cunoscut pe platou la Meet Joe Black, imediat după despărţirea lui Pitt de Gwyneth Paltrow; măritată, din 2007, cu Dougray Scott; actriţă de box-office, în 2011 a fost Regina Igraine în Camelot.
13. Jennifer Aniston (1998 – 2005) – prima şi, deocamdată, singura nevastă cu acte în regulă, timp de cinci ani; îşi datorează notorietatea serialului de televiziune Friends; are o relaţie cu Justin Theroux (Mullholland Drive), cu care s-a logodit în august 2012; în 2012, a jucat în Wanderlust.
14. Angelina Jolie (2005 – prezent).

…Mai multe detalii in revista TABU MEN, care a aparut impreuna cu TABU, editia de decembrie-ianuarie!


Comenteaza acest articol

BRAD PITT, lista iubitelor “oficiale”!

by   3 min
0