Home > Slider > Brad Pitt a ratat un rol important pentru că a fost prea seducător la casting

Brad Pitt a ratat un rol important pentru că a fost prea seducător la casting

Cry Baby

Cry Baby (Lacrimi de fată) este o comedie romantică din anul 1990, care l-a avut ca protagonist pe Johnny Depp. Actorul american a interpretat rolul principal în muzical undeva la începuturile carierei sale.

Povestea este cea a unui adolescent rebel și plin de farmec care cucerește inimile fetelor, sensibilizate de capacitatea sa de a plânge fără a se strădui prea mult. Wade „Cry-Baby” Walker (Johnny Depp) este cel mai tare de la liceul sîu din Baltimore. Delincvent juvenil, Wade este renumit pentru abilitatea sa de a plânge, fapt ce le scoate din minți pe fete și mai ales pe Allison Vernon-Williams (Amy Locane). Poate pelicula ar fi avut alt succes, dacă Brad Pitt ar fi obținut rolul celui mai bun prieten al lui Wade Walker, Milton Hackett.

L-a ratat, însă, la mustață. Pitt a mers la o audiție dar a fost trimis acasă pentru că era prea… chipeș. Așa a spus regizorul John Waters în autobiografia sa, care va fi publicată în curând. Atunci, Brad Pitt era un nimeni la Hollywood, un tânăr dezorientat, crescut în Missouri. John Waters crede că el este singurul regizor care i-a spus „nu” lui Brad Pitt. „Știam că cineva atât de frumos nu putea să-l joace pe prietenul lui Depp. Aveam nevoie de altcineva”, a mărturisit Waters. În cele din urmă, Darren E. Burrows a primit rolul.

Darren E. Burrows, în rolul lui Milton Hackett

Cu toate acestea, John Waters a crezut în tânărul Brad Pitt. „Când Brad a părăsit sala de audiții fără să obțină rolul, știam cu toții că va fi o stea”, a spus Waters. Regizorul și echipa sa nu au greșit: actorul a cunoscut succesul în anul următor, cu rolul său din Thelma & Louise (1991). După Thelma & Louise, Pitt a apărut în rol principal în filmul din 1991 Johny Suede și în filmul din 1992, Cold World, deși niciunul dintre acestea nu i-au furnizat lui Pitt succes necesar carierei acestuia, datorită recenziilor negative primite la box office.

Brad Pitt, în anii ’90

În 1995, a primit critici de succes pentru thrillerul Seven și SF-ul Twelve Monkey. În același an a jucat alături de Anthony Hopkins în Legendele toamnei. Patru ani mai târziu, în 1999, Pitt a jucat în filmul de succes Fight Club. În 1998 primește rolul lui Joe Black din filmul Meet Joe Black, jucând din nou alături de Anthony Hopkins. Brad Pitt a avut 2 roluri principale în 2004 începând cu Ahile din filmul Troia și continuându-și succesul cu rolul Rusty Ryan în continuarea filmului Ocean’s Twelve. Au urmat rolurile din Mr. & Mrs. Smith, Ocean’s Thirteen, The Curious Case of Benjamin Button, Ziua Z: Apocalipsa și multe altele.

 

Articole asemanatoare
Brad Pitt dezvăluie că nu a mai plâns de 20 de ani, dar spune că este foarte emoționat… de copiii săi
michael jackson
Johnny Depp pregătește un musical „neautorizat” despre Michael Jackson
Brad Pitt
Brad Pitt a dezvăluit numele celor doi actori în fața cărora nu are nicio șansă în lupta pentru roluri
Johnny Depp apără reclama Dior Sauvage în urma acuzațiilor de însușire culturală

Brad Pitt a ratat un rol important pentru că a fost prea seducător la casting

by Andreea Damian   2 min
1