Home > Slider > Brad Pitt și Angelina Jolie, întâlnire secretă înainte de procesul pentru custodia copiilor

Brad Pitt și Angelina Jolie, întâlnire secretă înainte de procesul pentru custodia copiilor

Angelina Jolie

Luna viitoare, actorii Brad Pitt și Angelina Jolie vor purta o nouă bătălie în războiul pentru custodia copiilor. Aceasta ar putea însemna sfârșitul procesului, anunță publicațiile din Statele Unite.

Deși divorțul lor s-a finalizat de ceva timp, cei doi încă mai poartă o luptă prin tribunale. Până acum, Angelina a fost cea care a câștigat custodia totală a copiilor, în timp ce fostul ei soț, Brad, avea dreptul de a-i vedea de câteva ori pe lună. Dar judecătorul, același care i-a căsătorit în Franța, în 2014, a întors lucrurile în favoarea lui și a stabilit custodia comună a celor mici.

Cele mai recente documente privind procesul de custodie al celor șase copii, care va începe pe 4 decembrie, informează că John Ouderkirk a primit permisiunea de a supraveghea cazul și de a prezida ședințele de judecată. Deși judecătorul Ouderkirk a stabilit custodie comună, nu s-a ajuns la niciun consens până acum, anunță The Blast.

Însă, potrivit unor surse neoficiale din apropierea actorilor, Angelina Jolie și Brad Pitt se află pe punctul de a semna o înțelegere neoficială înainte de procesul de custodie. Atât Angelina, cât și Brad au realizat că această bătălie pentru custodie „le face mult rău copiilor”. „Se pare că (Brad Pitt și Angelina Jolie) au găsit un numitor comun și sunt de acord că lucrurile trebuie rezolvate de dragul familiei”, notează publicația The Blast.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii. În cererea sa de divorţ, pe care a înaintat-o în septembrie 2016, actrița a cerut custodia copiilor: trei adoptaţi – Maddox, născut în 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în 2006, şi gemenii Vivienne și Knox, născuți în 2008.

 

Articole asemanatoare
Brad Pitt dezvăluie că nu a mai plâns de 20 de ani, dar spune că este foarte emoționat… de copiii săi
Jolie și Pfeiffer luptă pentru putere în continuarea filmului Maleficent
Angelina Jolie
Femeia celebră pe Instagram pentru operaţiile sale estetice, arestată pentru „blasfemie”
Brad Pitt
Brad Pitt a dezvăluit numele celor doi actori în fața cărora nu are nicio șansă în lupta pentru roluri

Comenteaza acest articol

Brad Pitt și Angelina Jolie, întâlnire secretă înainte de procesul pentru custodia copiilor

by Andreea Damian   1 min
0