Home > Agenda > stiri > Brad Pitt și Angelina Jolie s-au certat din cauza lui Jon Voight

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au certat din cauza lui Jon Voight

Publicația americană In Touch susține că mariajul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt este din nou în pericol. De data aceasta motivul ar fi tatăl Angelinei, Jon Voight care l-a criticat pe președintele american Barack Obama. Voight a publicat de curând o scrisoare deschisă în care îl numește pe Obama mincinos și îl critică pe acesta pentru politica lui vis-a-vis de Orientul Mijlociu.

Acțiunea lui Jon Voight, susține În Touch, nu a fost deloc pe placul lui Pitt care a "turbat" și s-a declarat șocat când a auzit ce a făcut socrul lui. Mai mult, Brad s-a simțit trădat și ar fi declarat că înțelege de ce Angelina nu a vorbit cu el ani de zile. În plus, actorul i-ar fi interzis lui Voight să participe la aniversarea unuia dintre copii ceea ce a stârnit furia Angelinei. In Touch mai susține că cei doi s-au certat atât de tare din această cauză încât Angelina a plecat singură în vacanță la Cancun, iar Brad a rămas acasă.

 
 

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Loading...

Comenteaza acest articol

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au certat din cauza lui Jon Voight

by realitatea   1 min
0