Home > Agenda > stiri > Brad Pitt și Angelina Jolie se căsătoresc

Brad Pitt și Angelina Jolie se căsătoresc

Brad Pitt și Angelina Jolie au decis să se căsătorească. Un apropiat al cuplului a declarat că cei doi își vor uni, în sfârșit, destinele. "De vină" pentru această hotărâre sunt copiii vedetelor care și-au rugat insistent părinții să devină soț și soție.

Brad Pitt și Angelina Jolie sunt împreună din 2005 când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului "Mr. and Mrs. Smith". De-a lungul ultimilor ani au existat mai multe serii de zvonuri conform cărora cei doi s-ar fi hotărât să își legalizeze relația, dar niciunul dintre acestea nu s-a dovedit a fi adevărat.

Cu ceva vreme în urmă Angelina a vorbit despre relația ei cu Pitt spunând că ei doi fac totul invers decât cuplurile obișnuite. Adică întâi fac copii și apoi se gândesc la căsnicie. Jolie a mai spus că, mai devreme sau mai târziu copiii le vor pune întrebări de genul: "De ce Shrek și Fiona se căsătoresc, iar voi nu o faceți?". Rămâne de văzut dacă cei doi chiar vor ajunge în fața altarului de data aceasta.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Rihanna+Leonardo DiCaprio=RiCaprio?
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf

Comenteaza acest articol

Brad Pitt și Angelina Jolie se căsătoresc

by realitatea   1 min
0