Home > Slider > Brad Pitt și Jennifer Aniston, împăcarea pe care o așteptăm de 15 ani? Ce spun experții în limbajul trupului

Brad Pitt și Jennifer Aniston, împăcarea pe care o așteptăm de 15 ani? Ce spun experții în limbajul trupului

Jennifer Aniston

Se pare că, atunci când Jennifer Aniston și-a ridicat trofeul pentru cea cea mai bună actriţă în seriale, la categoria dramă, pentru The Morning Show, producţie Apple TV, Brad Pitt a urmărit discursul ei pe monitoare, în culise, și nu s-a mai oprit din zâmbit.

Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost căsătoriți timp de cinci ani, din 2000 până în 2005, după care au frânt milioane de inimi, când Pitt a trecut la Angelina Jolie. A trecut mai bine de un deceniu de atunci și lucrurile s-au schimbat.

Cei doi s-au reîntâlnit la cea de-a 26-a ediție a premiilor Screen Actors Guild, duminică seară. Gesturile de afecţiune dintre ei, din culise, au devenit virale. O serie de imagini îl surprind pe Brad Pitt îmbrățișând-o pe Jen, care arăta superb într-o rochie din satin alb, creație Christian Dior. Aceștia au zâmbit și au glumit. Însă, punctul culminant a fost când Brad i-a prins mâna actriței, momentul fiind surprins de fotografi. În doar câteva ore, imaginea s-a viralizat pe rețelele de socializare.

Momentul a adus speranță fanilor care visează de ani la o reuniune a cuplului.

Un expert în limbajul corpului a analizat întâlnirea lui Brad cu Jennifer de la premiile SAG și a făcut câteva dezvăluiri uimitoare. Expertul Simon Rae este de părere că, deși Pitt o vrea pe Jennifer, ea nu-l vrea înapoi. „Dacă te uiți la fotografii, se pare că el o apucă de mână și ea se îndepărtează”, a spus el. „Este lucrul care îl oprește. Cred că Brad și publicul gândesc la fel, dar ea nu.”

Articole asemanatoare
brad pitt si angelina jolie
Cum ar arată celebritățile de la Hollywood dacă ar fi grase din cauza pandemiei
Angelina Jolie
Angelina Jolie dă cărțile pe față! Iată adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Brad Pitt
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston, nudul scos la licitație pentru a ajuta persoanele afectate de pandemie
Jennifer Aniston
Dovada indubitabilă că Jennifer Aniston speră la o împăcare cu Brad Pitt

Comenteaza acest articol

Brad Pitt și Jennifer Aniston, împăcarea pe care o așteptăm de 15 ani? Ce spun experții în limbajul trupului

by Andreea Damian   1 min
0