Home > Slider > Brad Pitt și Jennifer Aniston, împăcarea pe care o așteptăm de 15 ani? Ce spun experții în limbajul trupului

Brad Pitt și Jennifer Aniston, împăcarea pe care o așteptăm de 15 ani? Ce spun experții în limbajul trupului

Jennifer Aniston

Se pare că, atunci când Jennifer Aniston și-a ridicat trofeul pentru cea cea mai bună actriţă în seriale, la categoria dramă, pentru The Morning Show, producţie Apple TV, Brad Pitt a urmărit discursul ei pe monitoare, în culise, și nu s-a mai oprit din zâmbit.

Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost căsătoriți timp de cinci ani, din 2000 până în 2005, după care au frânt milioane de inimi, când Pitt a trecut la Angelina Jolie. A trecut mai bine de un deceniu de atunci și lucrurile s-au schimbat.

Cei doi s-au reîntâlnit la cea de-a 26-a ediție a premiilor Screen Actors Guild, duminică seară. Gesturile de afecţiune dintre ei, din culise, au devenit virale. O serie de imagini îl surprind pe Brad Pitt îmbrățișând-o pe Jen, care arăta superb într-o rochie din satin alb, creație Christian Dior. Aceștia au zâmbit și au glumit. Însă, punctul culminant a fost când Brad i-a prins mâna actriței, momentul fiind surprins de fotografi. În doar câteva ore, imaginea s-a viralizat pe rețelele de socializare.

Momentul a adus speranță fanilor care visează de ani la o reuniune a cuplului.

Un expert în limbajul corpului a analizat întâlnirea lui Brad cu Jennifer de la premiile SAG și a făcut câteva dezvăluiri uimitoare. Expertul Simon Rae este de părere că, deși Pitt o vrea pe Jennifer, ea nu-l vrea înapoi. „Dacă te uiți la fotografii, se pare că el o apucă de mână și ea se îndepărtează”, a spus el. „Este lucrul care îl oprește. Cred că Brad și publicul gândesc la fel, dar ea nu.”

Articole asemanatoare
Brad Pitt
Brad Pitt l-a ironizat pe prințul Harry, după plecarea în Canada. William s-a amuzat copios
Brad Pitt
Brad Pitt a purtat un ecuson cu numele său la dineul pentru nominalizații la Oscar. Reacția fanilor e delicioasă
Jennifer Aniston
Imagini rare din casa lui Jennifer Aniston din Bel Air
Brad Pitt vorbește despre primele sale zile ca figurant, ce a purtat la balul liceului și primul sărut

Comenteaza acest articol

Brad Pitt și Jennifer Aniston, împăcarea pe care o așteptăm de 15 ani? Ce spun experții în limbajul trupului

by Andreea Damian   1 min
0