Home > beauty > Brand Pitt renunta definitiv la sapun si deodorant

Brand Pitt renunta definitiv la sapun si deodorant

Cel mai sexy barbat din lume (conform revistei People, care i-a oferit chiar de doua ori acest titlu) incepe sa adopte un stil de viata natural. La prima impresie ai spune ca fie e o nascocire a presei, fie o miscare Pr-istica, fie Brad si-a gasit un nou hobby, ca se plictisea.

Conform The Enquirer, Brad Pitt vrea ca pielea lui sa nu mai fie atinsa de substante chimice.

Brad a spus ca dupa ce a citit despre toxinele din sapun – in special cele antibacteriene – crede ca folosirea lor si a antiperspirantelor nu e doar daunator pentru planeta, dar, de asemenea, accelereaza procesul de imbatranire”, a declarat o sursa pentru The Enquirer

Se pare ca personalul, sotia si chiar copiii sai (mai ales prin numirea lui „Stinky Daddy”) au incercat sa-i spuna ca renuntarea la sapun si deodorant va fi foarte daunator pentru relatiile sale.

Criza a varstei sau nu, Brad crede, probabil, ca asa va fi mult mai mult timp tanar si nelinistit si va mai fi declarat chiar si la 70 de ani, cel mai sexy dintre pamanteni, mai ales pentru ca arata ca la 50 de ani. Pana la urma, fanii nu stau atat de aproape de el, incat sa fie deranjati de parfumul lui natural, asa ca trebuie urmarita reactia Angelinei. Oare vor mai veni impreuna la evenimente?

Acum, sa speram ca nu e iar o strategie de marketing si sa aflam ca Brad face de fapt teaser pentru o campanie publicitara pentru un test al nivelului toxic din produsele cosmetice folosite sau ceva similar.

Foto: Shutterstock


Articole asemanatoare
Brad Pitt
O mare actriță de la Hollywood l-a ajutat pe Brad Pitt s-o uite pe Angelina Jolie
Aplică acest amestec pe pielea de la subraț. Vei vedea rezultatele după numai o zi
Afla cum se descurca Brad Pitt dupa despartirea de Angelina Jolie
Rihanna+Leonardo DiCaprio=RiCaprio?

Loading...

Comenteaza acest articol

Brand Pitt renunta definitiv la sapun si deodorant

by   1 min
0