Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Bărbații spun mai repede “te iubesc”

Bărbații spun mai repede decât femeile cele două cuvinte magice, "TE IUBESC". Cercetătorii au ajuns la concluzia că unui bărbat îi ia, în medie, șapte luni pentru a-și declarat dragostea, în timp ce o femeie are nevoie e minim opt luni pentru a face același lucru.

Conform rezultatului studiului, bărbații sunt la fel de emoționali ca și femeile, iar sentimentele acestora sunt la fel de puternice și profunde. De asemenea, bărbații se îndrăgostesc mult mai des și sunt mult mai predispuși la a fi cuceriți instantaneu. Explicația cercetătorilor este că femeile se maturizează mult mai repede, sunt mult mai realiste și au o legătură mult mai profundă cu propriile sentimente.

Studiul desființează și clișeul conform căruia bărbații sunt în primul rând atrași de aspectul fizic. 91% dintre subiecții chestionați au considerat simțul umorului ca fiind cea mai atractivă calitate a unei femei. Cu toate acestea, jumătate dintre bărbați își dau întâlnire doar în perspectiva unei partide de sex.

Studiul, realizat pe 2000 de participanți de diferite vărste, a mai dovedit și că persoanele cele mai active din punctul de vedere al întâlnirilor au peste 50 de ani. 66% dintre persoanele trecute de 55 de ani au trecut, cel puțin o dată, prin experiența unei întâlniri online.

ARTICOLE SIMILARE

“Nu stim daca e baiat sau fata”. Declaratia medicilor care a ingrozit o tanara mama

Femeile au nevoie de alcool pentru a face sex

realitatea

Ce NU este dragostea

realitatea

TOP 10 cele mai tari scene de sex între femei din istoria cinematografiei – VIDEO

realitatea

De ce 50% dintre femei mimează orgasmul

realitatea

Ce schimbare majoră are loc în corpul tău după ce renunți la pilulă. Răspunsul te va surprinde

Andreea Damian

Scrie un comentariu