Home > Sex-Relatii > Bărbații spun mai repede “te iubesc”

Bărbații spun mai repede “te iubesc”

Bărbații spun mai repede decât femeile cele două cuvinte magice, "TE IUBESC". Cercetătorii au ajuns la concluzia că unui bărbat îi ia, în medie, șapte luni pentru a-și declarat dragostea, în timp ce o femeie are nevoie e minim opt luni pentru a face același lucru.

Conform rezultatului studiului, bărbații sunt la fel de emoționali ca și femeile, iar sentimentele acestora sunt la fel de puternice și profunde. De asemenea, bărbații se îndrăgostesc mult mai des și sunt mult mai predispuși la a fi cuceriți instantaneu. Explicația cercetătorilor este că femeile se maturizează mult mai repede, sunt mult mai realiste și au o legătură mult mai profundă cu propriile sentimente.

Studiul desființează și clișeul conform căruia bărbații sunt în primul rând atrași de aspectul fizic. 91% dintre subiecții chestionați au considerat simțul umorului ca fiind cea mai atractivă calitate a unei femei. Cu toate acestea, jumătate dintre bărbați își dau întâlnire doar în perspectiva unei partide de sex.

Studiul, realizat pe 2000 de participanți de diferite vărste, a mai dovedit și că persoanele cele mai active din punctul de vedere al întâlnirilor au peste 50 de ani. 66% dintre persoanele trecute de 55 de ani au trecut, cel puțin o dată, prin experiența unei întâlniri online.

Articole asemanatoare
Secretul intimității dintre parteneri: cum să ai parte de sex fantastic după zeci de ani împreună
indonezia
Țara unde milioane de oameni riscă închisoare pentru sex în afara căsătoriei
Facebook
Aceste aplicații ar putea să fi informat Facebook despre când ai făcut sex ultima oară
Un stop cardiac în timpul unei relații sexuale poate fi considerat accident de muncă. În Franța

Comenteaza acest articol

Bărbații spun mai repede “te iubesc”

by realitatea   1 min
0