Tabu
lifestyle

Bărbatul perfect există

Åžtiu, nimeni n-are să fie de acord cu mine, cel puțin nicio femeie, însă bărbatul perfect există. Nu știu cum arată și nici nu încerc să mi-l imaginez, nu știu cum miroase și nici nu mă interesează, habar n-am ce femei îi plac sau dacă e metro, retro, bi sau ubersexual.

Åžtiu însă că iubește copiii, adoră pisicile și în cazurile cele mai fericite, cățeii de talie mică, e fumător din convingere și băutor din pasiune, are un aspect neglijent foarte controlat, se bărbie­rește o dată la trei zile și îi plac lumâ­nările, urăște grădinile zoologice, circul și opera, oame­nii care țipă (ex­­cepție fac cântăreții preferați), istericalele, deși, uneori, el însuși e teribil de isteric și detestă cu o ferocitate ieșită din comun supermarketurile și mai ales mall-urile unde susține că se simte ca un șoricel în labirint.

Însă cea mai importantă calitate a lui e vasta cultură muzicală pe care e veșnic mândru să și-o etaleze. Pentru că bărbatul perfect poate vorbi ore întregi despre muzică fără să fie plictisitor, poate discuta în contradictoriu zile în șir cu cel mai bun prieten despre The Velvet Underground fără să se enerveze și uneori, când face o nouă descoperire muzicală, e incapabil să o împărtășească apropiaților. Din egoism, desigur.

Bărbatul perfect nu se rușinează când îi dau lacrimile dacă ascultă „The World Is Full Of Crashing Bores“ de Morrissey pentru că, nu-i așa, el nu se simte vizat, nu se teme să se îngră­mă­dească în primul rând alături de 20 de mii de englezi beți și violenți veniți să cânte „Don’t Look Back In Anger“ alături de Oasis pentru că, desigur, și el e la fel de beat, știe cel puțin cinci albume ale lui Bob Dylan pe dinafară și pretinde că-l și înțelege.

Afirmă sictirit că îl enervează Leonard Cohen, deși „So Long Marianne“ îl înfioară de fie­care dată, s-ar căsători cu Laurie Anderson doar pentru că a compus „Let X=X“, conduce cu 200 la oră pe ploaie, singur în mașină, ascultând muzica lui Michael Nyman pentru „The Piano“, deosebește mazurka de nocturnă și își dă seama când dirijorul ratează începutul valsului din Simfonia Fantastică, nu se dă în vânt după trip-hop și în general după niciun gen electronic cu excepția celor exagerat de psihedelice.

Caută permanent formații noi și cât mai obscure pentru ca apoi, dacă ajung să fie cu­noscute și să aibă succes, să se bucure ca și cum el le-ar fi compus muzica, mai crede că The Beatles sunt mai im­portanți ca Isus și The Rolling Stones ca Lucifer, își cumpără niște pantofi odioși doar pentru că atunci când era mic a văzut la MTV un clip cu Ian Brown care purta ceva ase­mă­nător, o divi­nizează pe Madonna anilor ’80 la care uneori fantasmează foarte dubios și are niște obsesii recurente al căror subiect e Liza Minelli, o consideră frumoasă pe Annie Lennox și ar da orice ca să bea o bere cu Robert Smith pentru ca apoi să se laude în fața amicilor că e prieten de familie cu el.

Însă cel mai important e că el, bărbatul perfect, n-ar recunoaște nici în ruptul capului toate astea. Până se îndrăgostește.

ARTICOLE SIMILARE

Prezervativul – 500 de ani de protecție!

realitatea

Mesajul EMOŢIONANT al lui Smiley, după accident!

Michael Jackson, regele muzicii pop, a murit

realitatea

Publicitarii anilor -™60 fac cea mai bună dramă

realitatea

O mai tii minte pe “Betty cea urâtă”? Uite cum arata actrita acum

Ghici ce actriță a fost fotografiată pe platourile de filmare?

realitatea

Scrie un comentariu