Tabu
Image default
PEOPLESlider

BREAKING NEWS Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit joi, 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani.

Medicii săi au devenit îngrijorați cu privire la starea ei de sănătate, joi, 8 septembrie, după o evaluare amănunțită, și au recomandat ca ea să rămână sub supraveghere medicală permanentă la Castelul Balmoral din Scoția.

“În urma unei evaluări suplimentare în această dimineață, medicii Reginei sunt îngrijorați de sănătatea Majestății Sale și i-au recomandat să rămână sub supraveghere medicală”, se menționa într-un comunicat citat de BBC.

Problemele reginei au reapărut în discuția publică după ce Elisabeta a II-a a primit-o, marți, la castelul Balmoral, pe Liz Truss, în vederea învestirii în funcția de prim-ministru.

În imaginile publicate de Casa Regală, suverana în vârstă de 96 de ani, sprijinită de un baston, îi strânge mâna noului premier britanic, în vârstă de 47 de ani. Truss a devenit cel de-al 15-lea șef al guvernului în timpul celor 70 de ani de domnie ai reginei Elisabeta.

Ajunsă la vârsta de 96 de ani, Regina Elisabeta a fost cea mai longevivă regină a Marii Britanii şi cel mai în vârstă monarh din lume. A urcat pe tron la 6 februarie 1952, la vârsta de 25 de ani, după moartea tatălui său, regele George al VI-lea.

ARTICOLE SIMILARE

Cum se pregătește Dana Rogoz de naștere în plină pandemie

Tabu Tabu

Sebastian Stan devine Tommy Lee! Primele imagini din serialul despre relaţia toboşarului cu Pamela Anderson

Andreea Damian

Număr record de femei în rolurile principale în filmele lansate în 2019

Andreea Damian

Cinci tendințe de sănătate pentru 2021

Andreea Damian

Cum arată, de fapt, soția lui George Buhnici în costum de baie. Vloggerul a spus că are siluetă de minoră

Andreea Damian

De ce a ajuns Lucian Mândruță la spital

Tabu Tabu

Scrie un comentariu