Home > Fără categorie > BRENCIU are o fetita de 3,400 kg! O cheama MINA!

BRENCIU are o fetita de 3,400 kg! O cheama MINA!

Horia Brenciu a devenit tată pentru prima dată, joi dimineaţă, când iubita vedetei, Alice, a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, care a cântărit la naştere 3,4 kilograme şi a primit numele Mina.

“Are 2 surori minunate, 2 părinţi simpatici, 3 pisici răsfăţate, o bonă şi 3,400 kg. Beneficiază, deja, de o groază de prieteni cărora le mulţumeşte foarte mult pentru gândurile care au inundat-o azi din toate părţile. O cheamă Mina şi s-a născut în dimineaţa asta frumoasă de 1 noiembrie. Toata lumea e bine sănătoasa şi, DA, cântă de când s-a născut”, a scris Horia Brenciu, pe contul lui de Facebook.

“De mult timp îmi doresc un copil şi credeţi-mă că m-am «antrenat» mult pentru asta. Ştiu ce trebuie să-i dau atunci când o să-l doara dinţii, stomacul sau va plânge cu lacrimi de crocodil. Ştiu ce trebuie să-i fac atunci când va sughiţa sau îi va fi foame. Ştiu chiar şi ce melodii să-i cânt pentru un somn cât mai adânc… Viaţa mea nu se va transforma. Viaţa mea se va împlini”, declara juratul-antrenor de la “Vocea României” într-un interviu, acum câteva luni.


Comenteaza acest articol

BRENCIU are o fetita de 3,400 kg! O cheama MINA!

by   1 min
1