Tabu
FASHION

BRETELELE COSTUMULUI DE BAIE SUNT PREA MARI? TRUCUL SIMPLU PENTRU A LE STRÂNGE ÎN CÂTEVA SECUNDE

Când sunt prea lungi și nu sunt reglabile, bretelele costumelor de baie tind să alunece de pe umeri. Iată trucul pentru a le scurta în câteva secunde, fără a le coase sau tăia.

Vedeta verii este, cu siguranță, costumul de baie. Ca și rochiile scurte sau pantalonii fluizi, este un adevărat esențial pentru garderoba ta de vară. Este adesea chiar primul articol pe care îl pui în valiză (împreună cu crema de protecție solară). 

În timp ce unii le adună cu duzina, alții se mulțumesc cu unul și același costum de baie preferat de care nu se despart niciodată. Iar dacă cel dintr-o singură piesă seduce multe femei, varianta din două piese rămâne imbatabilă pe plaje și lângă piscină. Cu toate acestea, bikini-ul poate provoca uneori câteva mici bătăi de cap în fiecare zi: nodul din partea de sus se poate desface cu ușurință, elasticul tinde să se relaxeze în timp. 

Și pentru unele femei, bretelele costumului de baie pot fi prea mari, mai ales când nu sunt reglabile. Înainte de a-l pune deoparte în dulap, să știi că există un truc pentru a-l reajusta la dimensiunea ta, fără a le coase sau fără a folosi foarfecul.

Costum de baie prea mare: cum să scurtezi bretelele prea lungi?

Aceasta este întrebarea pusă de toate fashionistele care se regăsesc cu un top de costum de baie din păcate prea mare. Cupele se lasă, nodul de la spate e prea lejer… Pe scurt, un top de bikini care nu ți se potrivește nu este plăcut de purtat și mai presus de toate, nu este la modă, pentru că nu te simți confortabil în el! Nu intra în panică, am găsit o soluție la problema ta și, așa cum se întâmplă adesea, am descoperit-o aruncând o privire pe platforma TikTok.

Pe rețeaua de socializare TikTok, influencerul de modă Kyra Aaliyah își dezvăluie tehnica de strângere a acestora. Pentru a face acest lucru, pur și simplu aplici cleme pe care le rulezi ori de câte ori ai nevoie.

VEZI AICI VIDEO

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Simone Rocha și H&M propun două rochii de mireasă la prețuri speciale

Andreea Damian

Christina Aguilera: “La mulți ani, Macy!-

realitatea

Missoni, campania toamnă-iarnă, 2009-2010

realitatea

Kate Middleton îşi creează rochia de mireasă cu ajutorul Sophiei Cranston

realitatea

Dolce&Gabanna, Zegna si Stella Mccartney, promotorii modei high-tech

Stil de vedetă: Anda Adam mizează pe negru!

Scrie un comentariu