Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Brigitte Macron le-a mărturisit prietenilor adevărul despre soțul ei

Brigitte Macron, Prima Doamnă a Franței, a avut un moment de sinceritate în fața prietenilor ei și le-a mărturisit că soțul ei este „prea arogant, prea fragil”. Cotidianul Le Parisien notează că Brigitte Macron i se adresează lui Emmanuel Macron pe un ton foarte dur, pe fondul crizei politice cu care se confruntă Franța în această perioadă.

Prima Doamnă nu poate rămâne indiferentă la problemele soțului ei – popularitatea sa e în picaj, iar Guvernul e se rupe în bucăți. De aceea intervine, pentru a repara imaginea lui Macron. Brigitte Macron este o persoană foarte directă și îi place să-i spună lucrurile verde în faţă lui Macron. Iar confruntările lor sunt de multe ori furtunoase, scrie Le Parisien care a adăugat că „în urmă cu câteva zile, zidurile de la Élysée au tremurat”. „Este felul lor de a comunica” explică un macronist, care nu confirmă tensiunile existente în cuplul prezidenţial.

Președintele francez Emmanuel Macron Este este „prea arogant, prea fragil”, le-a mărturisit Brigitte Macron apropiaților și nimeni nu îndrăznește să-i spună așa. De altfel, ea este una dintre puținele persoane care îndrăznesc să-i spună adevărul în faţă. Și îi îndeamnă și pe cei din cercul lor intim să facă la fel.

Se pare că demisia lui Gerard Collomb dela șefia Ministerului de Interne francez, de acum 2 săptămâni, a fost motivul scandalului dintre soții Macron. Collomb era cea mai apropiată persoană din Guvern, protejatul preşedintelui şi din această cauză Brigitte a fost cea care a luat iniţiativa unei cine în trei (ea, Macron şi Collomb), pe 10 septembrie , la Élysée, în urma căreia s-a şi produs ruptura.

Brigitte Macron e furioasă și pe zvonul răspândit de Michèle „Mimi” Marchand, fost PR al președintelui francez, potrivit căruia președintele a avut o relație intimă cu un alt bărbat. Cartea sa, o biografie controversată a lui Emmanuel Macron, a fost publicată miercuri și reprezintă o rușine pentru cuplul prezidențial. Biografia ar fi scos la iveală faptul că Macronii au avut o relație extrem de strânsă cu Marchand, un PR de succes care e a condus cluburi de noapte lesbiene în anii ‘90 și al cărei fost partener a fost închis pentru jaf armat.

 

ARTICOLE SIMILARE

Organul afectat de fumat în aceeași măsura ca plămânii

Andreea Damian

OnCompass s-a lansat şi în România

Amalia Enache, complet goală, în mijlocul naturii

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 24 iulie!

realitatea

Captain Marvel ajunge în cinematografe pe 8 martie 2019 cu un personaj principal feminin

realitatea

Fotografie Cristiana Apostol – Toamna

realitatea

Scrie un comentariu