Tabu
PEOPLE Slider

Brigitte Nielsen, declarație uluitoare. De ce a făcut al cincilea copil

Brigitte Nielsen

Actrița Brigitte Nielsen, fosta soție a actorului Sylvester Stallone, a explicat într-un interviu de ce a făcut al cincilea copil la vârsta de 55 de ani. Vedeta are deja patru fii mari, dar a ales s-o nască pe Frida, singura ei fiică, după 10 ani de tratamente de fertilizare.

Brigitte Nielsen a mărturisit că venirea pe lume a fetiţei, la 22 iunie, a „întinerit-o pe dinăuntru”. A reuşit, astfel, să uite că a ajuns la o vârstă înaintată. „A fost aşa un drum lung. Timp de un deceniu am făcut tratamente ca să rămân din nou însărcinată”, a mărturist ea. Nielsen a anunţat pentru prima oară că va fi mamă a cincea oară în luna mai. „Ceea ce vreau ca femeile să ştie este că totul este posibil, însă trebuie să fim realiste”, a mai spus actrița.

Vedeta a dezvăluit că, după ce l-a cunoscut pe Mattia Dessi, a plănuit să facă orice pentru a-l păstra pentru totdeauna. Şi-a congelat ovulele la vârsta de 40 de ani. „Dacă nu vrei să foloseşti ovule de la o donatoare, trebuie să-ţi conservi propriile ovule la o vârstă când încă sunt bune. Şi aşa nu poţi să fii sigură. Medicii mi-au dat mici şanse de reuşită. Când faci tratamente de fertilizare in vitro, nu reuşesc în proporţie de 80 la sută. Şi sunt foarte scumpe. Vreau ca oamenii să ştie asta”, a mai dezvăluit Brigitte.

Actriţa daneză Brigitte Nielsen a devenit cunoscută pentru rolurile din „Red Sonja” şi „Rocky IV”. S-a căsătorit a cincea oară cu barmanul Mattia Dessi, mai tânăr cu 15 ani decât ea.

 

ARTICOLE SIMILARE

Gestul prețios făcut de Adelina Pestrițu cu banii câștigați dintr-un proces

Tabu Tabu

Cum o ironizează Dani Oțil pe Antonia pe rețelele de socializare

Tabu Tabu

Când va fi botezat bebelușul regal. Ceremonia se va desfășura într-un loc prețuit de regină

Andreea Damian

Tutorial video ABA Make-up Academy: Natural make-up look

realitatea

Donald Trump a inspirat-o pe Kim Kardashian să urmeze o nouă carieră

Andreea Damian

Muzeul mahmurelii s-a deschis la Zagreb

Andreea Damian

Scrie un comentariu