Home > Slider > Brigitte Nielsen, declarație uluitoare. De ce a făcut al cincilea copil

Brigitte Nielsen, declarație uluitoare. De ce a făcut al cincilea copil

Brigitte Nielsen

Actrița Brigitte Nielsen, fosta soție a actorului Sylvester Stallone, a explicat într-un interviu de ce a făcut al cincilea copil la vârsta de 55 de ani. Vedeta are deja patru fii mari, dar a ales s-o nască pe Frida, singura ei fiică, după 10 ani de tratamente de fertilizare.

Brigitte Nielsen a mărturisit că venirea pe lume a fetiţei, la 22 iunie, a „întinerit-o pe dinăuntru”. A reuşit, astfel, să uite că a ajuns la o vârstă înaintată. „A fost aşa un drum lung. Timp de un deceniu am făcut tratamente ca să rămân din nou însărcinată”, a mărturist ea. Nielsen a anunţat pentru prima oară că va fi mamă a cincea oară în luna mai. „Ceea ce vreau ca femeile să ştie este că totul este posibil, însă trebuie să fim realiste”, a mai spus actrița.

Vedeta a dezvăluit că, după ce l-a cunoscut pe Mattia Dessi, a plănuit să facă orice pentru a-l păstra pentru totdeauna. Şi-a congelat ovulele la vârsta de 40 de ani. „Dacă nu vrei să foloseşti ovule de la o donatoare, trebuie să-ţi conservi propriile ovule la o vârstă când încă sunt bune. Şi aşa nu poţi să fii sigură. Medicii mi-au dat mici şanse de reuşită. Când faci tratamente de fertilizare in vitro, nu reuşesc în proporţie de 80 la sută. Şi sunt foarte scumpe. Vreau ca oamenii să ştie asta”, a mai dezvăluit Brigitte.

Actriţa daneză Brigitte Nielsen a devenit cunoscută pentru rolurile din „Red Sonja” şi „Rocky IV”. S-a căsătorit a cincea oară cu barmanul Mattia Dessi, mai tânăr cu 15 ani decât ea.

 

Articole asemanatoare
Brigitte Nielsen
Povestea femeii celebre care și-a dorit un copil la 54 de ani: Am încercat până nu au mai rămas embrioni
Fetele lui Sylvester Stallone au devenit femei în toată firea. Ce frumoase sunt!
Pamela Anderson a avut o aventură cu Vladimir Putin
Celebritati nascute pe 6 iulie!

Comenteaza acest articol

Brigitte Nielsen, declarație uluitoare. De ce a făcut al cincilea copil

by Andreea Damian   1 min
0