Tabu
Image default
lifestyle

Britney a luat un milion de dolari pentru o nouă poveste

Acum un an, editorii de la revista „OK!“ se declarau șocați de atitudinea pe care starul o are la interviuri. După ce a tratat cu dispreț toți specialiștii în styling ai publicației, vedeta a stricat o pereche de pantofi și o rochie Zac Posen în valoare de 6.700 de dolari, care a fost marcată de câinele ce o însoțea. Starul a plecat de la interviu cu haine și bijuterii luate din garderoba care i-a fost pusă la dispoziție pentru shooting, în valoare de aproape 10.000 de euro, editorii de la „OK!“ grăbindu-se să publice inventarul tuturor lucrurilor care lipseau. „«OK!» și-a petrecut o zi sfâșietoare cu starul și a fost martorul unui strigăt disperat după ajutor care vă va lăsa șocați și întristați“, scriau pe prima pagină.
Aceeași publicație i-a oferit recent un milion de dolari vedetei pentru un interviu care marchează întoarcerea ei pe piață.

De data aceasta, Britney a fost intervievată la reședința sa din Beverly Hills în prezența impozantă a unui tată conservator care nu a reușit să-și impună valorile celor două fiice.

Starul a vorbit despre cei doi copii ai săi, exprimându-și regretul față de felul în care stilul ei de viață le-a afectat copilăria, și a spus că n-ar fi niciodată de acord ca propriii copii să-i urmeze exemplul și să se lanseze în showbiz.

 „I-aș iubi oricum dacă ar alege asta, dar aș prefera ca ei să aibă parte de o copilărie normală.“ Un alt subiect asupra căruia a stăruit a fost situația surorii ei, care a dat naștere unei fetițe, Maddie, la vârsta de 16 ani. „Copilul familiei urma să aibă un copil. A fost șocant“, povestește solista care, de altfel, i-a acordat sprijinul proaspetei mămici și a spus că este sigură că Maddy se va înțelege de minune cu cei doi fii ai săi, Sean Preston și Jayden James.

Citeste articolul semnat de Ioana Calen  pe Cotidianul.ro

ARTICOLE SIMILARE

David Beckham în lenjerie Armani

realitatea

TABU MEN – Revista pasiunilor masculine!

realitatea

Dacă nu simți, n-are niciun rost

realitatea

Gradina deliciilor de vară!

realitatea

S-au nascut CVINTUPLETI conceputi natural!

Iubita lui Kanye West este bisexuală

realitatea

Scrie un comentariu