Tabu
Image default
PEOPLESlider

Britney Spears a încheiat un acord „istoric” pentru a-și scrie memoriile

Ascensiune fulgerătoare, relația tumultuoasă cu familia sa, cei treisprezece ani sub tutela tatălui ei… Britney Spears este pe cale să-și scrie autobiografia, a dezvăluit Page Six. Potrivit revistei, contractul semnat de cântăreață cu editura Simon & Schuster prevede un acord record.

Tocmai a încheiat un acord „istoric”. Cea supranumită „prințesa pop” a semnat într-adevăr un contract de 15 milioane de dolari pentru a-și scrie memoriile, a dezvăluit Page Six. O autobiografie în care va vorbi despre ascensiunea ei fulgerătoare, relația cu familia ei și anii petrecuți sub tutelă. Editorii au purtat un război fără milă pentru a încheia prețioasa afacere.

În cele din urmă, starul pop în vârstă de 40 de ani a semnat cu Simon & Schuster „unul dintre cele mai mari contracte de publicare din toate timpurile, după cel al soților Obama”, a spus revista. Cel încheiat de fostul președinte american și soția sa s-a ridicat atunci la 60 de milioane de dolari.

La începutul lunii ianuarie, Britney Spears a distribuit pe contul ei de Instagram o fotografie cu o mașină de scris, cu legenda: „Ar trebui să încep???” Artista ar intenționa într-adevăr să-și scrie autobiografia, urmând exemplul surorii sale. Jamie Lynn a dezvăluit în memoriile sale că aceasta a închis-o într-o zi într-o cameră cu ea, cu un cuțit în mână. Comentarii pe care Britney Spears le-a descris drept „false”, acuzându-și sora că încearcă „să facă bani pe spatele ei”.

Avocatul lui Britney a publicat ulterior o scrisoare, asigurând că popstarul „nu va mai lăsa să fie hărțuită” de familia ei. Tutela lui Britney Spears s-a încheiat în noiembrie 2021, după treisprezece ani, o „traumă” pe care cântăreața ar trebui să o evoce în mare măsură între paginile cărții ei.

ARTICOLE SIMILARE

Văduva lui David Bowie, modelul Iman, premiată la Veneția

Andreea Damian

Șamponul uscat: cât de rău (sau bun) este pentru părul tău

Andreea Damian

Blestemul diamantului pe care îl poartă regina Elisabeta a II-a pe cap

Andreea Damian

Mr Bean ne învaţă regulile de igienă pentru prevenirea Covid-19 VIDEO

Andreea Damian

Fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, afaceri cu virgine care-i calcă strugurii-n picioare

Dora Constantinovici

Ce pasiune specială și-a dezvoltat Cătălina Jojo Grama în izolare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu