Home > Agenda > stiri > Britney Spears, acuzată că și-a abuzat copiii

Britney Spears, acuzată că și-a abuzat copiii

Britney Spears va fi anchetată de o comisie de asistenți social în urma unor acuzații de abuz asupra celor doi fii ai săi. Acuzațiile au venit din parte fostului său bodyguard, Fernando Flores. Acesta a declarat în fața autorităților că Britney este o mamă denaturată care își bate copii cu cureaua și le dă acestora să mânânce produse la care copiii sunt alergici. Flores a povestit că în urmă cu ceva timp Britney i-ar fi cerut cureaua de la pantaloni, iar apoi și-a bătut unul dintre copii.

Fernando Flores este același care, cu câteva săptămâni în urmă, a acuzat-o pe Britney de hărțuire sexuală, ceea ce, spune el, l-a și forțat să demisioneze din stafful vedetei. Spears are doi copii, unul în vârstă de patru, iar altul de trei ani, ambii copiii fostului soț al interpertei, Kevin Federline. Britney Spears a negat acuzațiile, dar este în continuare silită să compară în fața unei comisii de specialitate.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
De la colăcei şi celulită, la un abdomen perfect! O supervedetă şi-a uimit fanii cu noua ei siluetă
Britney Spears recunoaste ca apeleaza la chirurgia estetica
Britney Spears, DIFERENŢA dintre realitate şi Photoshop. Cum arată, de fapt, în ultimul videoclip

Loading...

Comenteaza acest articol

Britney Spears, acuzată că și-a abuzat copiii

by realitatea   1 min
0