Tabu
Image default
lifestyle

Britney Spears, acuzată de hărțuire sexuală

Când a lansat pe piață "Ooops… I Did it Again", Britney Spears nu s-a gândit că această expresie i se va potrivi ca o mănușă. Artista este implicată într-un nou scandal în care este acuzată de hărțuire sexuală. Reclamația vine chiar de șeful echipei de gărzi de corp care se ocupă de protecție artistei, Fernando Flores.

Flores a demisionat din echipa lui Britney pe motiv că aceasta îl hărțuia sexual. El a depus deja plângere împotriva cântăreței și a povestit că era frecvent chemat în camera lui Britney unde aceasta îl aștepta dezbrăcată. De fiecare dată Flores se simțea extrem de frustrat când refuza avansurile sexuale ale vedetei gândindu-se că refuzul va atrage după sine concedierea.

O sursă apropiată lui Fernando a declarat: "Să lucrezi pentru Britney e foarte greu. Ea e ca un coșmar, iar emoțiile ei scapă mereu de sub control. Se plimbă goală prin casă și urlă la angajați. Toate gărzile ei de corp știu că pot fi concediate dacă se uită cum nu trebuie la ea. Din păcate pentru Fernando, ea l-a cam plăcut, iar asta creștea presiunea asupra lui. A vrut să fie un bodyguard bun, dar situație devenise de nesuportat".

ARTICOLE SIMILARE

TOP 10 vedete care nu știu să facă sex

realitatea

Iulia Vantur va prezenta Ferma Vedetelor

All you need is love, all you need is fashion!

realitatea

CINE e prietenul roman al lui AL PACINO? N-o sa-ti vina sa crezi! FOTO

CUM ARATA Inna in viata reala!

Imagini incredibile de la nunta lui VADIM cu Doina!

Scrie un comentariu