Home > Agenda > stiri > Britney Spears, acuzată de hărțuire sexuală

Britney Spears, acuzată de hărțuire sexuală

Când a lansat pe piață "Ooops… I Did it Again", Britney Spears nu s-a gândit că această expresie i se va potrivi ca o mănușă. Artista este implicată într-un nou scandal în care este acuzată de hărțuire sexuală. Reclamația vine chiar de șeful echipei de gărzi de corp care se ocupă de protecție artistei, Fernando Flores.

Flores a demisionat din echipa lui Britney pe motiv că aceasta îl hărțuia sexual. El a depus deja plângere împotriva cântăreței și a povestit că era frecvent chemat în camera lui Britney unde aceasta îl aștepta dezbrăcată. De fiecare dată Flores se simțea extrem de frustrat când refuza avansurile sexuale ale vedetei gândindu-se că refuzul va atrage după sine concedierea.

O sursă apropiată lui Fernando a declarat: "Să lucrezi pentru Britney e foarte greu. Ea e ca un coșmar, iar emoțiile ei scapă mereu de sub control. Se plimbă goală prin casă și urlă la angajați. Toate gărzile ei de corp știu că pot fi concediate dacă se uită cum nu trebuie la ea. Din păcate pentru Fernando, ea l-a cam plăcut, iar asta creștea presiunea asupra lui. A vrut să fie un bodyguard bun, dar situație devenise de nesuportat".

Articole asemanatoare
Justin Timberlake
Justin Timberlake a dezvăluit numele piesei inspirate de relația lui cu Britney
Hitul cântat de Britney Spears “… Baby One More Time” împlinește azi 20 de ani
britney spears
Britney Spears susține concerte în lenjerie intimă
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată

Loading...

Comenteaza acest articol

Britney Spears, acuzată de hărțuire sexuală

by realitatea   1 min
0