Tabu
Uncategorized

BRITNEY SPEARS, copil cu cumnatul ei?

adelina pestrituadelina foto din casaadelina pestritu in noua casaadelina pestritu in noua casaadelina pestritu in bucatarie

Tocmai când lumea credea că Britney Spears s-a cuminţit, fostul ei cumnat, Christopher ­Federline, aruncă “bomba”, spunând că vedeta şi-a înşelat fostul soţ, Kevin Federline, cu el! Mai mult, acesta susţine că fiul vedetei, Sean Preston, e copilul lui, conform www.click.ro.
Christopher Federline, fratele mai mic al lui Kevin Federline, 34 de ani, a cerut autorităţilor din Florida să emită un ordin de restricţie împotriva lui Britney Spears, 31 de ani, pe motiv că aceasta îl hărţuieşte.
El a declarat că vedeta este “o maniacă scăpată de sub control” care îl şantajează ameninţându-l că va face publică aventura lor şi faptul că el este adevăratul tată al lui Sean Preston, băieţelul de 7 ani pe care artista l-a născut în timpul căsniciei cu Kevin.
În ­aceeaşi declaraţie, el confirmă faptul că s-a culcat cu vedeta de mai multe ori în timp ce ea era măritată cu fratele lui şi că este tatăl ­băieţelului ei.
Britney Spears a fost măritată de două ori, Kevin Federline fiind al doilea ei soţ. Căsnicia lor a durat 2 ani şi au împreună doi copii, Sean Preston, un băieţel în vârstă de 7 ani şi o fetiţă, Jayden James, de 6 ani.
Vedeta a fost în centrul atenţiei foarte mult în ultimii ani, ea fiind criticată dur pentru consumul de droguri şi comportamentul extrem pe care ea l-a afişat în public. Britney a fost pozată de paparazzi în timp ce conducea ţinându-şi băieţelul în braţe şi a ajuns înternată la psihiatrie după ce s-a tuns singura la chelie.
Datorită acestui comportament, ea a pierdut custodia copiilor ei în 2007. De atunci, Britney s-a reabilitat şi se credea că scandalurile au încetat pentru ea.

Scrie un comentariu