Tabu
Uncategorized

BRITNEY SPEARS, copil cu cumnatul ei?


Tocmai când lumea credea că Britney Spears s-a cuminţit, fostul ei cumnat, Christopher ­Federline, aruncă “bomba”, spunând că vedeta şi-a înşelat fostul soţ, Kevin Federline, cu el! Mai mult, acesta susţine că fiul vedetei, Sean Preston, e copilul lui, conform www.click.ro.
Christopher Federline, fratele mai mic al lui Kevin Federline, 34 de ani, a cerut autorităţilor din Florida să emită un ordin de restricţie împotriva lui Britney Spears, 31 de ani, pe motiv că aceasta îl hărţuieşte.
El a declarat că vedeta este “o maniacă scăpată de sub control” care îl şantajează ameninţându-l că va face publică aventura lor şi faptul că el este adevăratul tată al lui Sean Preston, băieţelul de 7 ani pe care artista l-a născut în timpul căsniciei cu Kevin.
În ­aceeaşi declaraţie, el confirmă faptul că s-a culcat cu vedeta de mai multe ori în timp ce ea era măritată cu fratele lui şi că este tatăl ­băieţelului ei.
Britney Spears a fost măritată de două ori, Kevin Federline fiind al doilea ei soţ. Căsnicia lor a durat 2 ani şi au împreună doi copii, Sean Preston, un băieţel în vârstă de 7 ani şi o fetiţă, Jayden James, de 6 ani.
Vedeta a fost în centrul atenţiei foarte mult în ultimii ani, ea fiind criticată dur pentru consumul de droguri şi comportamentul extrem pe care ea l-a afişat în public. Britney a fost pozată de paparazzi în timp ce conducea ţinându-şi băieţelul în braţe şi a ajuns înternată la psihiatrie după ce s-a tuns singura la chelie.
Datorită acestui comportament, ea a pierdut custodia copiilor ei în 2007. De atunci, Britney s-a reabilitat şi se credea că scandalurile au încetat pentru ea.

Scrie un comentariu