Home > Agenda > stiri > Britney Spears, dată în judecată de o fostă bonă

Britney Spears, dată în judecată de o fostă bonă

Britney Spears are parte doar de necazuri și procese în ultima perioadă. Ferial Zaltash, o fostă bonă a vedetei, a dat-o în judecată pe "prințesa pop" pe motiv că nu a fost plătită pentru serviciile furnizate. Zaltash susține că a lucrat o lună pentru Spears ca bonă și ca asistentă personală, dar că nu a primit nici măcar un cent pentru munca făcută.

Zaltash vrea ca Britney să îi plătească salariul datorat, 35.000 de dolari, plus penalizările pentru întârzierea plății care sunt undeva în jurul sumei de 20.000 de dolari. Procesul a apărut la distanță destul de mare de momentul incidentului, acesta având loc în 2007. Nu pot să nu mă declar șocat de onorariile pe care le primește o bonă de vedetă în America! 35.000 de dolari pe lună!!!

Nu este primul proces în care este implicată Britney anul acesta. Ea a fost dată în judecată și de una dintre fostele ei gărzi de corp, Fernando Flores, care susține că a fost agresat sexual în repetate rânduri de către vedetă. Tot Flores a declarat în timpul audierilor că Britney este o mamă denaturată care își bate copiii cu cureaua.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

1 Response

  1. Moldovan Andrada

    Nu cred din ce se spune.Aceste acuzati pot veni si pe baza sa cada ea de fraiera si sa ii scada popularitatea.In primul rand nu cred inh cuvinte ne vazute si in fotografi prelucraye.Ca voi doar vreiti cei rau nu cei bun.Si cine e cu adevarat fan a lui Britney Spears ca mn nu vor crede aceste minciuni facute si srise de voi.Si ca sa stiti ca sunteti niste oameni mizerabili pentru ca doar asta stiti sa faceti.Sa stricati cei frumos.Si sper sa iasa adevarul mereu la iveala nu minciunile voastre de presa doar sa fiti ascultati si sa puteti sa publicati ce nu trebuie. I LOVE YOU!!!!!!BRITNEY SPEARSE!!

Comenteaza acest articol

Britney Spears, dată în judecată de o fostă bonă

by realitatea   1 min
1