Home > Sex-Relatii > Britney Spears era refuzată sexual pentru că nu se spăla

Britney Spears era refuzată sexual pentru că nu se spăla

Scandalul dintre Britney Spears şi fostul ei bodyguard, Fernando Flores, pare să nu se mai termine. După ce anul trecut Flores a dat-o în judecată pe Britney pentru hărţuire sexuală, acum a ieşit la iveală şi motivul pentru care el a refuzat să-i pice la aşternut prinţesei muzicii pop: igiena mai mult decât precară.

Din dosarul depus de Flores în instanţă rezultă că Britney are mari probleme cu îngrijirea personală şi îi provoca repulsie garzii de corp. “Avansurile sexuale erau nedorite din mai multe motive. Spears avea mai multe obiceiuri enervante. Lega ţigările între ele, iar respiraţia îi mirosea în continuu a tutun. Se scobea în nas tot timpul şi nu îşi cerea scuze pentru asta. Vorbea tare şi înjura mereu fără a avea motiv. Treceau zile întregi fără ca ea să se spele, să folosească deodorant, să se spele pe dinţi sau să îşi aranjeze părul. Nu purta nici şosete, nici pantofi!”.

Mda, nu putem spune că Britney era tocmai apetisantă. În plus, Flores, care a lucrat ca poliţist, e de părere că acest comportament distructiv era cauzat de consumul de antidepresive şi metamfetamină.


Comenteaza acest articol

Britney Spears era refuzată sexual pentru că nu se spăla

by realitatea   1 min
0