Home > Agenda > Britney Spears, nevoită să renunțe la carieră. A ajuns într-o situație dramatică

Britney Spears, nevoită să renunțe la carieră. A ajuns într-o situație dramatică

Britney Spears

Britney Spears a anunțat, vineri, pe contul ei de Twitter, că renunță la carieră sa muzicală pe o perioadă nedeterminată. Cântăreața vrea să-și dedice timpul îngrijirii tatălui ei, aflat în convalescență după o intervenție chirurgicală dificilă.

Artista a decis să îşi amâne turneul Britney: Domination, pe care urma să îl susţină în Las Vegas, programat să înceapă inițial din luna februarie.

„Îmi canalizez atenția și energia pentru a avea grijă de familia mea”, a spus Britney într-o declarație. „Avem o relație foarte specială și vreau să fiu împreună cu familia mea în acest moment, așa cum și ea a fost mereu pentru mine. Apreciez rugăciunile și sprijinul acordat familiei mele în această perioadă. Îmi cer scuze pentru eventualele neplăceri pe care le-am provocat și aștept cu nerăbdare momentul în care voi putea să mă întorc pe scenă”, a mai transmis vedeta pe Twitter.

În urmă cu două luni, Jamie Spears, tatăl cântăreţei, a suferit o ruptură de colon şi a fost supus unei complicate operaţii chirurgicale în Las Vegas. După 28 de zile petrecute în spital, bărbatul a fost externat şi în prezent se află în convalescenţă acasă.

Britney Spears a terminat recent un turneu prin Europa cu Pitbull. Cântăreața va continua să lucreze la cel de-al 10-lea album de studio după ultima sa rezidență, în cursul acestui an. Prima rezidență de patru ani din Las Vegas i-a adus în conturi aproape 138 de milioane de dolari.

Articole asemanatoare
Britney Spears va avea prima expoziție de artă – Sometimes You Just Gotta Play!!!!!!
Britney Spears
„Victorie” pentru Britney Spears: a ieșit de sub curatela tatălui ei
Britney Spears
Britney Spears a întors armele împotriva tatălui ei, pentru libertate
Britney Spears
Situația lui Britney Spears, mai gravă decât se credea. Mama sa ia toate măsurile pentru a o salva

Britney Spears, nevoită să renunțe la carieră. A ajuns într-o situație dramatică

by Andreea Damian   1 min
1