Home > Agenda > Britney Spears, nevoită să renunțe la carieră. A ajuns într-o situație dramatică

Britney Spears, nevoită să renunțe la carieră. A ajuns într-o situație dramatică

Britney Spears

Britney Spears a anunțat, vineri, pe contul ei de Twitter, că renunță la carieră sa muzicală pe o perioadă nedeterminată. Cântăreața vrea să-și dedice timpul îngrijirii tatălui ei, aflat în convalescență după o intervenție chirurgicală dificilă.

Artista a decis să îşi amâne turneul Britney: Domination, pe care urma să îl susţină în Las Vegas, programat să înceapă inițial din luna februarie.

„Îmi canalizez atenția și energia pentru a avea grijă de familia mea”, a spus Britney într-o declarație. „Avem o relație foarte specială și vreau să fiu împreună cu familia mea în acest moment, așa cum și ea a fost mereu pentru mine. Apreciez rugăciunile și sprijinul acordat familiei mele în această perioadă. Îmi cer scuze pentru eventualele neplăceri pe care le-am provocat și aștept cu nerăbdare momentul în care voi putea să mă întorc pe scenă”, a mai transmis vedeta pe Twitter.

În urmă cu două luni, Jamie Spears, tatăl cântăreţei, a suferit o ruptură de colon şi a fost supus unei complicate operaţii chirurgicale în Las Vegas. După 28 de zile petrecute în spital, bărbatul a fost externat şi în prezent se află în convalescenţă acasă.

Britney Spears a terminat recent un turneu prin Europa cu Pitbull. Cântăreața va continua să lucreze la cel de-al 10-lea album de studio după ultima sa rezidență, în cursul acestui an. Prima rezidență de patru ani din Las Vegas i-a adus în conturi aproape 138 de milioane de dolari.

Articole asemanatoare
Justin Timberlake
Justin Timberlake a dezvăluit numele piesei inspirate de relația lui cu Britney
Hitul cântat de Britney Spears “… Baby One More Time” împlinește azi 20 de ani
britney spears
Britney Spears susține concerte în lenjerie intimă
De la colăcei şi celulită, la un abdomen perfect! O supervedetă şi-a uimit fanii cu noua ei siluetă

Britney Spears, nevoită să renunțe la carieră. A ajuns într-o situație dramatică

by Andreea Damian   1 min
1