Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Britney Spears, nevoită să renunțe la carieră. A ajuns într-o situație dramatică

Britney Spears a anunțat, vineri, pe contul ei de Twitter, că renunță la carieră sa muzicală pe o perioadă nedeterminată. Cântăreața vrea să-și dedice timpul îngrijirii tatălui ei, aflat în convalescență după o intervenție chirurgicală dificilă.

Artista a decis să îşi amâne turneul Britney: Domination, pe care urma să îl susţină în Las Vegas, programat să înceapă inițial din luna februarie.

„Îmi canalizez atenția și energia pentru a avea grijă de familia mea”, a spus Britney într-o declarație. „Avem o relație foarte specială și vreau să fiu împreună cu familia mea în acest moment, așa cum și ea a fost mereu pentru mine. Apreciez rugăciunile și sprijinul acordat familiei mele în această perioadă. Îmi cer scuze pentru eventualele neplăceri pe care le-am provocat și aștept cu nerăbdare momentul în care voi putea să mă întorc pe scenă”, a mai transmis vedeta pe Twitter.

În urmă cu două luni, Jamie Spears, tatăl cântăreţei, a suferit o ruptură de colon şi a fost supus unei complicate operaţii chirurgicale în Las Vegas. După 28 de zile petrecute în spital, bărbatul a fost externat şi în prezent se află în convalescenţă acasă.

Britney Spears a terminat recent un turneu prin Europa cu Pitbull. Cântăreața va continua să lucreze la cel de-al 10-lea album de studio după ultima sa rezidență, în cursul acestui an. Prima rezidență de patru ani din Las Vegas i-a adus în conturi aproape 138 de milioane de dolari.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Imaginea adorabilă cu ducii de Cambridge și copiii lor de pe felicitarea de Crăciun

Andreea Damian

Victoria’s Secret a relansat colecția de costume de baie, după o pauză de trei ani

Andreea Damian

Fotografie cu Sorin Onisor – Toscana

realitatea

Cum arată iubitul Iuliei Albu și ce mesaj a avut pentru el

Tabu Tabu

În 2019, în România, era să citim o carte despre cum să-ți bați copilul

Dora Constantinovici

1 comentariu

Motivul pentru care Britney Spears este nevoită să renunțe la carieră | fapt.md 5 January 2019 at 20:24

[…] Britney Spears a anunțat, vineri, pe contul ei de Twitter, că renunță la carieră sa muzicală pe o perioadă nedeterminată. Cântăreața vrea să-și dedice timpul îngrijirii tatălui ei, aflat în convalescență după o intervenție chirurgicală dificilă, scrie tabu.ro. […]

Răspunde

Scrie un comentariu