Home > beauty > Britney Spears recunoaste ca apeleaza la chirurgia estetica

Britney Spears recunoaste ca apeleaza la chirurgia estetica

Printesa muzicii pop, Britney Spears, recunoaste ca se duce frecvent la chirurgul estetician din Beverly Hills, Dr. Raj Kanodia. In timp ce majoritatea celebritatilor de la Hollywood aleg sa nu dezvaluie daca au apelat la chirurgia estetica si ce tip de interventii si-au facut, Britney Spears dezvaluie ca nu este atat de naturala.

Cantareata a declarat pentru revista InStyle US ca il are pe medicul estetician pe apelare rapida si ca acesta “imi face chestii placute, cateodata.”

Si cand spune “chestii placute”, se refera la injectii, in special pentru buze, cu colagen, pentru a obtine un efect anti-aging si de volumizare. Aparent, Britney este dependenta de aceste injectii si de un alt tratament recomandat de doctor – o masca faciala pe baza de peptide.

“Este verde si alunecoasa, si dupa ce o amesteci si o pui pe fata, face minuni. Trebuie sa o lasi peste noapte,” a declarat Britney Spears.

Nu foarte impresionant, as putea spune! Mai ales ca multe celebritati, care se transforma “natural”, dupa cum ar vrea sa credem, au cu siguranta liste lungi de proceduri si de doctori esteticieni. Dar e de apreciat ca recunoaste ca are nevoie frecvent de doctorul estetician.

Foto: Shutterstock

Articole asemanatoare
Britney Spears
Britney Spears, nevoită să renunțe la carieră. A ajuns într-o situație dramatică
Justin Timberlake
Justin Timberlake a dezvăluit numele piesei inspirate de relația lui cu Britney
Hitul cântat de Britney Spears “… Baby One More Time” împlinește azi 20 de ani
britney spears
Britney Spears susține concerte în lenjerie intimă

Comenteaza acest articol

Britney Spears recunoaste ca apeleaza la chirurgia estetica

by   1 min
0