Home > Slider > Britney Spears susține concerte în lenjerie intimă

Britney Spears susține concerte în lenjerie intimă

britney spears

De când a revenit în muzică, Britney Spears nu și-a dezamăgit fanii. Cu fiecare apariție a sa, vedeta care este mămică a doi băieți demonstrează că vârsta e doar un număr.

Și asta pentru că Britney se află într-o formă de zile mari. După ce și-a extins seria de concerte din Las Vegas și pentru anul 2019, prințesa muzicii pop nu ezită să-și expună formele redobândite cu mult efort fizic în costumații de scenă sumare și scandaloase.

Dar texanii au fost de-a dreptul năuciți, duminică seară, pentru că artista părea să facă parada modei în lenjerie intimă. Niciunul nu s-a simțit dezamăgit, pentru că timp ce fredonau versurile piesei „Baby One More Time”, fanii au putut admira formele generoase ale idolului lor.

Temperatura de pe Circuitul Americii pentru Formula 1 GP din Austin a crescut periculos de mult în timpul concertului.  Britney Spears a apărut mai întâi într-un costum de baie de culoare roșie, tip body, la care a asortat ciorapi plasă, bikini și o pereche de cizme cu toc. Outfitul semăna foarte bine cu cel purtat chiar de ea în videoclipul piesei „Gimme More”, iar acest lucru a fost remarcat de foarte multe persoane.

View this post on Instagram

#Womanizer – Grand Prix

A post shared by Britney Spears (@world.of.britney) on

În timpul concertului, Britney a purtat mai multe ținute, care de care mai decoltate, punându-i în evidență silueta intens lucrată la sala de fitness. Ei bine, cântăreața și-a înnebunit audiența cu mișcări provocatoare, prin urmare puțină lume mai era atentă la melodiile pe care le interpreta. Spectacolul a continuat sub aceeași lumină încărcată de sex-appeal. Britney Spears și-a cântat cele mai cunoscut piese în ținute vestimentare decoltate și foarte strălucitoare.

Între timp, deși nu a mai lansat niciun single de doi ani, Britney Spears revine pe scena din Las Vegas cu noi coregrafii și un spectacol impresionant, „Domination”, fanii putând să o vadă live din februarie până în august. Show-ul va avea „un vibe urban, hip hop” și vor fi puse în scenă de doi dintre directorii de creație ai lui Jennifer Lopez.

Articole asemanatoare
Britney Spears va avea prima expoziție de artă – Sometimes You Just Gotta Play!!!!!!
Britney Spears
„Victorie” pentru Britney Spears: a ieșit de sub curatela tatălui ei
Britney Spears
Britney Spears a întors armele împotriva tatălui ei, pentru libertate
Britney Spears
Situația lui Britney Spears, mai gravă decât se credea. Mama sa ia toate măsurile pentru a o salva

Comenteaza acest articol

Britney Spears susține concerte în lenjerie intimă

by Andreea Damian   1 min
0