Home > Slider > Britney Spears susține concerte în lenjerie intimă

Britney Spears susține concerte în lenjerie intimă

britney spears

De când a revenit în muzică, Britney Spears nu și-a dezamăgit fanii. Cu fiecare apariție a sa, vedeta care este mămică a doi băieți demonstrează că vârsta e doar un număr.

Și asta pentru că Britney se află într-o formă de zile mari. După ce și-a extins seria de concerte din Las Vegas și pentru anul 2019, prințesa muzicii pop nu ezită să-și expună formele redobândite cu mult efort fizic în costumații de scenă sumare și scandaloase.

Dar texanii au fost de-a dreptul năuciți, duminică seară, pentru că artista părea să facă parada modei în lenjerie intimă. Niciunul nu s-a simțit dezamăgit, pentru că timp ce fredonau versurile piesei „Baby One More Time”, fanii au putut admira formele generoase ale idolului lor.

Temperatura de pe Circuitul Americii pentru Formula 1 GP din Austin a crescut periculos de mult în timpul concertului.  Britney Spears a apărut mai întâi într-un costum de baie de culoare roșie, tip body, la care a asortat ciorapi plasă, bikini și o pereche de cizme cu toc. Outfitul semăna foarte bine cu cel purtat chiar de ea în videoclipul piesei „Gimme More”, iar acest lucru a fost remarcat de foarte multe persoane.

View this post on Instagram

#Womanizer – Grand Prix

A post shared by Britney Spears (@world.of.britney) on

În timpul concertului, Britney a purtat mai multe ținute, care de care mai decoltate, punându-i în evidență silueta intens lucrată la sala de fitness. Ei bine, cântăreața și-a înnebunit audiența cu mișcări provocatoare, prin urmare puțină lume mai era atentă la melodiile pe care le interpreta. Spectacolul a continuat sub aceeași lumină încărcată de sex-appeal. Britney Spears și-a cântat cele mai cunoscut piese în ținute vestimentare decoltate și foarte strălucitoare.

Între timp, deși nu a mai lansat niciun single de doi ani, Britney Spears revine pe scena din Las Vegas cu noi coregrafii și un spectacol impresionant, „Domination”, fanii putând să o vadă live din februarie până în august. Show-ul va avea „un vibe urban, hip hop” și vor fi puse în scenă de doi dintre directorii de creație ai lui Jennifer Lopez.

Articole asemanatoare
Britney Spears
„Victorie” pentru Britney Spears: a ieșit de sub curatela tatălui ei
Britney Spears
Britney Spears a întors armele împotriva tatălui ei, pentru libertate
Britney Spears
Situația lui Britney Spears, mai gravă decât se credea. Mama sa ia toate măsurile pentru a o salva
Fanii Britney Spears au cerut să fie eliberată dintr-un institut de psihiatrie

Comenteaza acest articol

Britney Spears susține concerte în lenjerie intimă

by Andreea Damian   1 min
0