Home > Agenda > stiri > Britney Spears vrea să fie criogenată după moarte

Britney Spears vrea să fie criogenată după moarte

Poate că Britney Spears nu prea știe ce se întâmplă cu viața ei, dar cu siguranță știe ce vrea să se întâmple cu ea după ce va muri. Spears a mărturisit că își dorește, și chiar va lăsa scris cu limbă de moarte, să fie congelată (criogenată, în termeni mai tehnici) în nitrogen lichid. Prințesa muzicii pop vrea cu ardoare acest lucru pentru că e sigură că tehnologia viitorului o va readuce înapoi la viață la un moment dat.

Unul dintre prietenii lui Britney a declarat că ea a devenit obsedată de criogenie după ce a aflat că trupul lui Walt Disney este conservat în acest fel, în probabilitatea că va fi readus la viață în viitor. Aceeași sursă a dezvăluit că Britney a mers la Disneyland să se documenteze în acest sens și că e dispusă să investească "infima" sumă de 350.000 de dolari în dezvoltarea acestei tehnologii a viitorului.

Până nu demult, Britney își dorea ca, după moarte, să fie incinerată cu mare pompă, iar cenușa ei să fie transformată în diamante, dar ideea că ar putea învia a făcut-o să își schimbe părerea.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
De la colăcei şi celulită, la un abdomen perfect! O supervedetă şi-a uimit fanii cu noua ei siluetă
Britney Spears recunoaste ca apeleaza la chirurgia estetica
Britney Spears, DIFERENŢA dintre realitate şi Photoshop. Cum arată, de fapt, în ultimul videoclip

Loading...

Comenteaza acest articol

Britney Spears vrea să fie criogenată după moarte

by realitatea   1 min
0