Tabu
lifestyle

Britney Spears vrea să fie criogenată după moarte

Poate că Britney Spears nu prea știe ce se întâmplă cu viața ei, dar cu siguranță știe ce vrea să se întâmple cu ea după ce va muri. Spears a mărturisit că își dorește, și chiar va lăsa scris cu limbă de moarte, să fie congelată (criogenată, în termeni mai tehnici) în nitrogen lichid. Prințesa muzicii pop vrea cu ardoare acest lucru pentru că e sigură că tehnologia viitorului o va readuce înapoi la viață la un moment dat.

Unul dintre prietenii lui Britney a declarat că ea a devenit obsedată de criogenie după ce a aflat că trupul lui Walt Disney este conservat în acest fel, în probabilitatea că va fi readus la viață în viitor. Aceeași sursă a dezvăluit că Britney a mers la Disneyland să se documenteze în acest sens și că e dispusă să investească "infima" sumă de 350.000 de dolari în dezvoltarea acestei tehnologii a viitorului.

Până nu demult, Britney își dorea ca, după moarte, să fie incinerată cu mare pompă, iar cenușa ei să fie transformată în diamante, dar ideea că ar putea învia a făcut-o să își schimbe părerea.

ARTICOLE SIMILARE

Muzeul de Geologie din Capitală prezintă expoziția internațională “Vara cristalelor”

realitatea

Fetita lui Steve Irwin s-a transformat intr-o adevarata domnisoara! Uite cum arata

Orlando Bloom se căsătorește cu Miranda Kerr

realitatea

Catrinel Sandu, sexy în luna a cincea de sarcină!

Macy Gray la Fratelli Studios

realitatea

Cupluri gay pentru Oscar-uri

realitatea

Scrie un comentariu