Tabu
Image default
FASHIONSlider

Brock Collection aduce tendința Regencycore la H&M

La două luni după lansarea colaborării mult așteptate cu designerul londonez Simone Rocha, H&M a revenit cu un alt parteneriat interesant. Brandul de modă suedez – cunoscut pentru colaborarea cu Karl Lagerfeld, Maison Margiela, Commes des Garçons, Giambattista Valli și multe altele – a anunțat colaborarea cu marca Brock Collection, cu sediul în Los Angeles.

Și având în vedere creșterea stilului cottagecore, dar și Regencycore – tendințe care se prezintă în semnăturile Brock Collection, cum ar fi corsete, rochii feminine și flori delicate – această colecție, care va fi lansată pe 24 iunie, această colecție ne încântă cu aceste piese.

Potrivit fondatorilor Brock Collection, Kris Brock și Laura Vassar, gama este alcătuită din best-seller-urile mărcii, adaptate pentru a se potrivi clientului H&M. Colecia va include bluze romantice de corset, rochii cu mâneci bufante și bluze în stil provincial. Panglicile, dantelele, volanele și perlele apar, de asemenea, în colecția de 26 de piese, precum și denimul, care a fost un element esențial al mărcii de când a fost fondat în 2014.

Pentru a crea piesele, cele două echipe s-au uitat la arhivele Brock. „Ei veneau la noi și spuneau: Adorăm această piesă din colecție sau adorăm rochia sau mâneca de aici”, așa că trebuie să învățăm cu adevărat de la ei despre ceea ce își dorește clientul de la noi”, spune Laura Vassar spune Refinery29. Potrivit acesteia, ca un brand mic, obținerea șansei de a lucra cu o echipă mare, de la creatorii de culori și modele până la designerii reali, a fost „inspirațională”.

Asta le-a oferit oportunitatea de a proiecta pentru un public complet nou de femei, care poate nu și-au putut permite piesele lor, care variază de la 1.000 la 2.000 de dolari pentru o rochie. „Accesibilitatea și capacitatea de a ajunge la cât mai multe femei posibil ne încântă, dar mai ales cu această colecție”, spune Vassar. Și după ce au văzut toate cele 26 de piese din colecție, inclusiv papuci de casă, genți de mână cu perle și robe marca Daphne Bridgerton, fanii Brock și H&M nu vor fi dezamăgiți de ceea ce va fi lansat luna viitoare. Mai ales că prețurile pornesc de la 12,99 de dolari pentru accesorii la 49,99 de dolari pentru rochii.

ARTICOLE SIMILARE

Adela Popescu și Dan Bordeianu, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi

Andreea Damian

Cântăreața Pink și fiul ei de 3 ani, infectați cu COVID-19

Andreea Damian

Primele imagini cu Magda Pălimariu însărcinată în 7 luni. De ce a ascuns sarcina

Andreea Damian

Fiica lui Michael Jackson și-a făcut debutul în cinematografie

Andreea Damian

Criza climatică dăunează grav sănătății umane, inclusiv prin răspândirea bolilor infecțioase

realitatea

Tudor Chirilă și-a anulat toate concertele și spectacolele. Ce a pățit artistul

Andreea Damian

Scrie un comentariu