Tabu
Image default
BEAUTY

Bronz sănătos

Ce este rău în a avea pielea bronzată tot timpul anului? Iar cum noi suntem total împotriva solarului, îți propunem să încerci Sun Make-up la Chocolate The Tanning Bar. Fără expunere la UV, vei avea un bronz natural și uniform prin  pulverizarea unei soluții speciale cu spray care, pe lângă ingredientele cu efect de bronzare, conține și aloe vera care conferă pielii hidratare și strălucire.


Produsul aplicat este conceput de Qmed, companie specializată în solare și produse pentru bronzat. Procesul durează maxim 40 de minute, iar efectele se văd după 2-4 ore de la aplicare. Nu este nevoie de exfoliere și nici de aplicarea unei creme puternic hidratante în palme și tălpi ca în cazul unui autobronzant. Excesul de spray pulverizat în aceste zone se elimina cu un servețel umed, iar efectul durează până la o săptămână, în functie de tipul de ten.


Pretul unei sedințe este de 80 de lei sau poți să-ți iei cardul Sun Make-up ce conține 3 sedințe de bronzare și costă  200 lei. Chocolate The Tanning Bar, Calea Dorobanților 111-131.

ARTICOLE SIMILARE

Trenduri în materie de hair-colour toamnă/iarnă 2008

realitatea

După divorţ, Valentina Pelinel a dat lovitura la New York

6 alimente anti-aging

realitatea

Freida Pinto dezvaluie cum isi realizeaza singura machiajul

Un cadou pe zi, part 1

realitatea

12 propuneri de make-up pentru petrecerile de sărbători

Andreea Damian

1 comentariu

maria 29 October 2011 at 22:41

Buna, vreau sa va anunt ca a aparut NOU “SPRAY SPUMA PTR BRONZAREA ORGANICA DHA, contine aceasi solutie ca si solutia de bronzare organica, doar ca este spuma, se usuca ffff repede si nu se ia pe haine. Spray spuma nuanta medie 10% cu miros de cirese si nuant inchisa 12% cu miros de ciocolata. Ma ocup si cu bronzarea organica. http://bronzare-organica.110mb.com , puteti sa ma contactati pe adresa de email [email protected]
Maria

Răspunde

Scrie un comentariu