Tabu
Image default
FASHIONSlider

Bronzul gen tractorist și arsurile solare inegale sunt la modă dar extrem de periculoase

Arsurile solare sunt demonizate în general. Toată lumea încearcă întotdeauna să le evite, doar Sion Porte Jacquemus a îmbrățișat situația văratică rușinoasă cu brațele deschise la show-ul său de primăvară/vară 2020, care a sărbătorit, de asemenea, a zecea aniversare a propriului brand.

Evenimentul pitoresc a avut loc în aer liber (adică patria arsurilor solare) într-un câmp de levănțică din Provence și a fost intitulat “Le Coup de Soleil”, ceea ce este un mod mai puțin dureros de a vorbi despre arsurile soarelui în limba franceză. Jacquemus a trimis un model care tocmai suferise o arsură solară pe podium. Acesta avea un bronz pe care noi îl denumim de obicei – bronz gen tractorist.

În timp ce toate celelalte modele purtau blazere supradimensionate, pălării de pai ginormi și rochițe, acest model a purtat conturul unei cămăși rămas pe piele după ce a stat în soare. Dermatologii recomandă ca, dacă aveți o astfel de arsură, să “vă țineți departe de lumina directă a soarelui și să purtați o pălărie” dar modelul nu a ținut cont de aceste sfaturi.

Moda este ciclică și tendințele pot dispărea timp de zeci de ani înainte de a se întoarce, deci acum este momentul să purtați cu mândrie pielea arsă înainte ca oportunitatea să dispară. Glumeam, aveți grijă să folosiți protecție solară peste tot și nu exagerați cu statul la soare, poate pentru unii o fi interesant să umble cu pielea jupuită și insolație dar adevărul e că arsurile solare chiar dăunează grav sănătății.

 

ARTICOLE SIMILARE

Descoperirea făcută de cercetători: inteligența artificială poate să detecteze cancerul de plămâni

Andreea Damian

Celebrități care au aceeași vârstă, dar arată complet diferit

Andreea Damian

Cum arată și cu ce se ocupă Rocsana Marcu după ce a renunțat la televiziune

Andreea Damian

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au separat la trei săptămâni de la nuntă. Ce s-a întâmplat între ei

Andreea Damian

Părinții lui Miley Cyrus divorțează după 30 de ani de căsnicie

Andreea Damian

Iarna aceasta, fă-ți un cadou-¦ iubitului tău

realitatea

Scrie un comentariu