Tabu
Image default
FASHION Slider

Bronzul gen tractorist și arsurile solare inegale sunt la modă dar extrem de periculoase

Arsurile solare sunt demonizate în general. Toată lumea încearcă întotdeauna să le evite, doar Sion Porte Jacquemus a îmbrățișat situația văratică rușinoasă cu brațele deschise la show-ul său de primăvară/vară 2020, care a sărbătorit, de asemenea, a zecea aniversare a propriului brand.

Evenimentul pitoresc a avut loc în aer liber (adică patria arsurilor solare) într-un câmp de levănțică din Provence și a fost intitulat “Le Coup de Soleil”, ceea ce este un mod mai puțin dureros de a vorbi despre arsurile soarelui în limba franceză. Jacquemus a trimis un model care tocmai suferise o arsură solară pe podium. Acesta avea un bronz pe care noi îl denumim de obicei – bronz gen tractorist.

În timp ce toate celelalte modele purtau blazere supradimensionate, pălării de pai ginormi și rochițe, acest model a purtat conturul unei cămăși rămas pe piele după ce a stat în soare. Dermatologii recomandă ca, dacă aveți o astfel de arsură, să “vă țineți departe de lumina directă a soarelui și să purtați o pălărie” dar modelul nu a ținut cont de aceste sfaturi.

Moda este ciclică și tendințele pot dispărea timp de zeci de ani înainte de a se întoarce, deci acum este momentul să purtați cu mândrie pielea arsă înainte ca oportunitatea să dispară. Glumeam, aveți grijă să folosiți protecție solară peste tot și nu exagerați cu statul la soare, poate pentru unii o fi interesant să umble cu pielea jupuită și insolație dar adevărul e că arsurile solare chiar dăunează grav sănătății.

 

ARTICOLE SIMILARE

Vedeta prezentării de modă Cătălin Botezatu : ochelarii de soare

realitatea

Problemele pe care toate femeile le întâlnesc toamna

Tabu Tabu

Discutii despre oameni la Festivalul de Fotografie “Secvente”

realitatea

Kim Kardashian a fost numită “toxică” pentru că promovează o acadea pentru dietă

realitatea

Gina Cas prezinta LUDIC – cea mai elaborata colectie vestimentara

realitatea

Meghan Markle a înregistrat un record fantastic

Andreea Damian

Scrie un comentariu