Tabu
PEOPLE Slider

Brooke Shields a fost protejată de hărțuirea sexuală de la Hollywood de mama ei

Brooke Shields a vorbit despre modul în care mama ei a protejat-o de hărțuirea sexuală la Hollywood, dezvăluind că natura ei protectivă a ferit-o de probleme.

Shields a obținut faima la o vârstă fragedă, participând la prima sa campanie de modeling la vârsta de 11 luni și a primit critici pozitive pentru rolul ei din filmul “Pretty Baby” în 1978 la vârsta de 12 ani. În timp ce filmul Pretty Baby a fost lăudat de critici, a provocat și controverse din cauza rolului lui Shields care juca o prostituate în New Orleans.

Mama lui Shields, Teri Shields, a stat lângă fiica sa pe parcursul filmărilor, atât de mult încât i-a iritat pe unii membri de rang înalt ai industriei de divertisment, potrivit actorului.”Am avut o mamă foarte protectivă. Ei o urau, pentru că nu puteau ajunge la mine, dar asta mi-a dat șansa la o viață bună”, spune Shields într-un interviu pentru revista Stella.

Shields explică faptul că acțiunile mamei sale au protejat-o de avansurile care i se făceau în primele etape ale carierei sale. Shields a dezvăluit și modul în care mama ei se ocupa de bărbații care credea că acționează într-o manieră necorespunzătoare față de fiica ei. “Dacă cineva se uita la mine în lung, ea îi transmitea direct: îți voi tăia testiculele și te voi face să le mănânci! – atât de înverșunată era”, a declarat actrița.

Mama lui Shields, care la acea dată se se lupta și cu alcoolismul, a preluat rolul managerului fiicei sale în primele etape ale carierei stelei și a avut controlul asupra finanțelor sale până când actrița a împlinit 20 de ani. În cele din urmă, e a a renunțat să-i mai fie manager fiicei sale, deși cele două au rămas la fel de apropiate până în momentul în care a intervenit moartea acesteia, în 2012, ca urmare a diagnosticului de demență. În 2014, Shields a lansat o autobiografie numită “There Was a Little Girl”, care detaliază urcușurile și coborâșurile din relația sa cu mama ei.

ARTICOLE SIMILARE

Machiaj perfect pentru vara: bronze eyes, red lips

realitatea

Serena Williams va debuta la US Open în cel mai sexy echipament

Andreea Damian

Actrița Scarlett Johansson a fost desemnată femeia cu buze perfecte

Andreea Damian

Fostul soţ al Monicăi Bellucci s-a recăsătorit. Aleasa lui, un model de doar 21 de ani

Andreea Damian

Regizorul român aflat în juriul Festivalului de Film de la Veneția

Andreea Damian

Iuliana Tudor oferă lecția de stil a toamnei

Tabu Tabu

Scrie un comentariu