Tabu
Image default
lifestyle

Brooke Shields, în pragul sinuciderii

Brooke Shields a făcut căteva mărturisiri șocante vis-a-vis de depresia prin care a trecut în urmă cu câțiva ani. Actrița a declarat că după nașterea primei ei fiice a fost la un pas de sinucidere. Ea a recunoscut că după mai multe fertilizări in vitro și o pierdere de sarcină, faptul că a reușit să aducă pe lume un copil n-a făcut decât să-i agraveze depresia.

Shields a mărturisit că nici măcar nu se putea uita la noul născut pentru că era convinsă că acestuia i-ar fi mai bine fără ea. "Abia rezistam să nu intru cu mașina într-un zid și faptul că fiica mea era pe bancheta din spate mă scotea din minți pentru că aveam senzația că strica toate planurile mele de sinucidere", a declarat Brooke.

Problema actriței s-a dovedit a fi un dezechilibru hormonal și cu o medicație corespunzătoare ea a reușit să-și revină. Shields consideră că problema dereglării ei are și o cauză genetică, mama ei fiind o alcoolică declarată.

ARTICOLE SIMILARE

Elton John regretă că și-a pierdut virginitatea prea târziu

realitatea

Peste 30 de designeri si branduri de pe 4 continente se reunesc in cadrul festivalului de moda Bucharest Fashion Week (BFW) Spring 2015

realitatea

Dorotheea Petre și Cătălin Mitulescu: o întalnire rațională

realitatea

Ionuț Grama: “Nu m-am însurat cu Jojo”

realitatea

Britney Spears ia cina cu iubita lui Kevin Federline

realitatea

SEX TAPE-uri din 2012: Angelina Jolie, Kim Kardashian, Rihanna

Scrie un comentariu