Home > Slider > Brooke Shields se simte bine să pozeze în costum de baie la 52 de ani

Brooke Shields se simte bine să pozeze în costum de baie la 52 de ani

Brooke Shields

Brooke Shields a realizat un pictorial incendiar în costum de baie și se simte senzațional cu felul în care arată. Deși e trecută de prima tinerețe, actrița și-a expus formele fără dezinvoltură pentru cea mai recentă campanile Swimsuits For All.

Abia după aproape 40 de ani de la „Laguna albastră”, Brooke Shields a declarat că se simte mult mai confortabil să pozeze în costum de baie decât când era tânără. „Să cresc sub lumina reflectoarelor, supusă la asemenea presiuni, m-a făcut să fiu nesigură şi să nu am încredere în mine. M-am simţit deconectată de corpul meu, mi-a trebuit ani pentru a reuşi să separ opiniile altora despre mine de propriile mele opinii. De-a lungul timpului, am reuşit să-mi recapăt încredere în mine prin munca mea, prin pasiunile mele, datorită femeilor puternice pe care le-am cunoscut şi datorită rolului de mamă. La 52 de ani, în sfârşit mă simt confortabil şi mândră de corpul meu. Pot spune că mă simt bine în propria piele, mă simt bine să-mi arăt corpul şi nu mai vreau să-l ascund“, a mărturisit ea.

„În tinereţe nu mi-a plăcut niciodată să apar în costum de baie. Încercam să mă acopăr, nu-mi plăcea cum arăt. Acum, mă simt OK să-mi dezvălui trupul.“, a explicat Brooke decizia de a poza în costum de baie la 52 de ani.

Actrița în vârstă de 52 de ani este căsătorită cu Grier Henchy și are două fete, Rowan, de 14 ani, și Grier Henchy, de 11 ani. Brooke Shields a devenit cunoscută publicului din România cu rolul din „Laguna albastră” (1980).

Articole asemanatoare
Brooke Shields a fost protejată de hărțuirea sexuală de la Hollywood de mama ei
Sărbătoritul zilei
Brooke Shields, mușcată de o leoaică
Brooke Shields, în pragul sinuciderii

Comenteaza acest articol

Brooke Shields se simte bine să pozeze în costum de baie la 52 de ani

by Andreea Damian   1 min
0