Tabu
Image default
CULTURE

Bucharest Fashion Week 2014, ziua 4

Bucharest Fashion Week 2014 este in plina desfasurare, iar astazi va avea loc cea de a patra zi a festivalului. Cel mai asteptat eveniment de moda al anului continua si in aceasta seara cu prezentari de moda spectaculoase ale unor branduri si designeri de renume international.

Lista prezentarilor de moda de la Bucharest Fashion Week 2014 va fi completata in aceasta seara de nume sonore precum Guess sau Nausica. De asemenea, cantaretul de origine australiana Faydee isi va face debutul in moda, prezentand in premiera mondiala prima sa colectie de haine. In plus, invitatii Bucharest Fashion Week 2014 vor avea ocazia de a vedea in premiera prezentarile ultimelor colectii ale designerilor DiVero (Republica Moldova), Natascia Casu (Elvetia), Coca Loca si Iulia Ghenea & Emilia Tudoran (UNArte) .

Cea de a treia zi a festivalului s-a ridicat si ea la nivelul asteptarilor publicului. Seara a fost deschisa de un concert sustinut de trupa Publika. Aflati pentru prima oara pe scena festivalului, artistii au dat o nota aparte evenimentului. Mai apoi, seria prezentarilor de moda a fost deschisa de Laura Olteanu, a carei colectie a impresionat prin luxul si eleganta rochiilor de seara in care s-au regasit elemente de inspiratie romantica. Mai apoi, au urcat pe scena Georgette din Republica Moldova, muntenegreanca Nada Koljensic, Georgiana Iordache, Annami Couture dar si BBY cu ale lor colectii impresionante si pline de stil.

Saptamana modei din Bucuresti va continua pana sambata, 6 decembrie. Ultimele zile a festivalului vor include patru dintre evenimentele care fac, deja, parte din traditie: Miss Romania, Top Model Romania, Gala Fotbalului Romanesc si Romanian Fashion Awards. Mai multe informatii despre desfasurarea Bucharest Fashion Week 2014 puteti gasi pe www.bfashionweek.com.

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 21 aprilie!

realitatea

Lady Gaga va juca rolul principal feminin într-un film despre asasinarea nepotului fondatorului casei Gucci

Andreea Damian

A fi roman departe de Romania: ce inseamna sa pleci in cautarea visului american

realitatea

Nicki Minaj le cere rapperilor să cânte mai puțin despre politică

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 24 martie

realitatea

Când vor avea loc festivalurile UNTOLD, NEVERSEA și ELECTRIC CASTLE în 2021

Andreea Damian

1 comentariu

Bucharest Fashion Week 2014, ziua 4 | Femininne 4 December 2014 at 13:38

[…] Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu