Tabu
Image default
CULTURE

Bucharest Fashion Week a ajuns la cel de al III-lea casting

Bucharest Fashion Week organizeaza cel de al treilea casting pentru Miss Romania 2014 si Top Model Romania 2014. Cel mai important festival de moda din tara noastra pune la bataie titlurile de „Cea mai frumoasa femie din Romania”, respectiv „Cel mai bun model al Romaniei” si le invita pe romance la castingul care va avea loc sambata, 8 noiembrie, la restaurantul Trattoria Verdi din strada Mendeleev numarul 29, incepand cu ora 12.00.

Pentru a intra in competitie, participantele trebuie sa se inscriere site – www.bfashionweek.com/casting. Ele trebuie sa aiba minimum 15 ani si o inaltime de cel putin 1.72m. Daca aplicantele raspund criteriilor de selectie impuse de organizator, ele vor fi invitate la un interviu ce va avea loc in cadrul castingului de sambata, 25 octombrie.

Pe langa titulaturile la care viseaza orice tanara din tara, participantele pot castiga premii in valoare de peste 20.000 Euro. Primele doua castinguri pentru concursurile Miss Romania si Top Model Romania au avut loc in zilele de 26 septembrie, respectiv 11 octombrie. Asadar Bucharest Fashion Week continua cautarea celor mai frumoase, talentate si lipsite de inhibitii romance, care sunt pregatite sa intre in competitia frumusetii.

ARTICOLE SIMILARE

Filmul THE BIG SHORT va fi lansat pe suport BD si DVD

realitatea

GALERIE FOTO de la nunta lui Florin Dumitrescu de la “Masterchef”

Filmul Bird Box a crescut numărul de abonați ai Netflix cu 8,8 milioane de utilizatori noi

realitatea

Grolsch Awakening – studiu despre pasiunile românilor

Sărbătoritul zilei de 19 decembrie

realitatea

Cealaltă față a frumuseții

realitatea

Scrie un comentariu