Home > Agenda > Bucharest Fashion Week a ajuns la cel de al III-lea casting

Bucharest Fashion Week a ajuns la cel de al III-lea casting

Bucharest Fashion Week organizeaza cel de al treilea casting pentru Miss Romania 2014 si Top Model Romania 2014. Cel mai important festival de moda din tara noastra pune la bataie titlurile de „Cea mai frumoasa femie din Romania”, respectiv „Cel mai bun model al Romaniei” si le invita pe romance la castingul care va avea loc sambata, 8 noiembrie, la restaurantul Trattoria Verdi din strada Mendeleev numarul 29, incepand cu ora 12.00.

Pentru a intra in competitie, participantele trebuie sa se inscriere site – www.bfashionweek.com/casting. Ele trebuie sa aiba minimum 15 ani si o inaltime de cel putin 1.72m. Daca aplicantele raspund criteriilor de selectie impuse de organizator, ele vor fi invitate la un interviu ce va avea loc in cadrul castingului de sambata, 25 octombrie.

Pe langa titulaturile la care viseaza orice tanara din tara, participantele pot castiga premii in valoare de peste 20.000 Euro. Primele doua castinguri pentru concursurile Miss Romania si Top Model Romania au avut loc in zilele de 26 septembrie, respectiv 11 octombrie. Asadar Bucharest Fashion Week continua cautarea celor mai frumoase, talentate si lipsite de inhibitii romance, care sunt pregatite sa intre in competitia frumusetii.

Articole asemanatoare
Incepe Bucharest Fashion Week!
Casting Bucharest Fashion Week la Iasi
Casting la Bucharest Fashion Week!
Bucharest Fashion Week lanseaza un program de internship!

Comenteaza acest articol

Bucharest Fashion Week a ajuns la cel de al III-lea casting

by   1 min
0