Home > Agenda > Bucharest Fashion Week anunta cel de al II-lea casting

Bucharest Fashion Week anunta cel de al II-lea casting

Bucharest Fashion Week invita tinerele din Romania la cel de al doilea casting pentru Miss Romania 2014 si Top Model Romania 2014, cele mai importante concursuri de frumusete din Romania. Acesta va avea loc sambata, 25 octombrie, incepand cu ora 12.00, la restaurantul Trattoria Verdi, din strada Mendeleev numarul 29.

Pentru a se putea inscrie la preselectiile celor doua competitii, aspirantele la titlul de „Cea mai frumoasa femeie din Romania”, respectiv „Cel mai bun model al Romaniei”trebuie sa aiba cel putin 15 ani si o inaltime de peste 1.72 m. De asemenea, participantele vor trebui sa completeze in prealabil formularul de inscriere disponibil pe site-ul www.bfashionweek.com/casting. Tinerele care raspund criteriilor de selectie impuse de organizator vor fi ulterior invitate la un interviu ce va avea loc in cadrul castingului de sambata, 25 octombrie.

Primul casting organizat pentru cele doua concursuri a avut loc sambata, 11 octombrie. In cadrul acestuia au fost selectate primele tinere care se vor intrece pentru titlul de Miss Romania si cele care vor incerca sa cucereasca titlul de Top Modelul Romaniei. Astfel, Bucharest Fashion Week continua cautarea altor tinere care sa completeze lista participantelor la cele doua competitii de frumusete.

Articole asemanatoare
Ce trebuie să știi despre scrubul facial
bebeluș
Un cuplu din State a „câștigat” un bebeluș la un concurs la radio
Femeile din Coreea de Sud își distrug machiajul în semn de protest față de standardele de frumusețe
Costumat în UNICORN și cântând, Ryan Reynolds i-a șocat pe coreeni

Comenteaza acest articol

Bucharest Fashion Week anunta cel de al II-lea casting

by   1 min
0