Tabu
Image default
CULTURE

Bucharest Fashion Week organizeaza ultimul casting

Romancele au o ultima sansa de a se inscrie la cele mai importante concursuri de frumusete si de moda din Romania: Miss Romania 2014 si Top Model Romania 2014. Ultimul casting pentru cele doua competitii este organizat de Bucharest Fashion Week sambata, 22 noiembrie, la restaurantul Trattoria Verdi din strada Mendeleev numarul 29, incepand cu ora 12.00.

Tinerele in varsta de cel putin 15 ani si care au o inaltime de peste 1.72m  au sansa de a participa la competitiile care le pot aduce titlurile de „Cea mai frumoasa femeie din Romania”, respectiv „Top Modelul Romaniei”. Pentru asta, tot ce trebuie sa faca este sa completeze formularul de inscriere disponibil pe www.bfashionweek.com/casting. Fetele care raspund criteriilor de selectie impuse de organizator, vor fi invitate la un interviu ce va avea loc in cadrul castingului de sambata, 22 noiembrie.

Bucharest Fashion Week le ofera celor mai frumoase si mai talentate romance sansa de a castiga unul dintre titulaturile la care viseaza orice tanara din tara dar si premii in valoare de peste 20.000 Euro. Asadar, Bucharest Fashion Week le ofera o noua sansa tinerelor care vor sa completeze lista participantelor la Miss Romania 2014 si Top Model Romania 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Big Brother te urmărește: Camerele de luat vederi cu recunoaștere facială îi scandalizează pe orășeni

Andreea Damian

Cine este Roxen, reprezentanta României la Eurovision

Tabu Tabu

Celebritati nascute pe 28 aprilie!

realitatea

Captain Marvel ajunge în cinematografe pe 8 martie 2019 cu un personaj principal feminin

realitatea

Vioara Stradivarius ‘ex-Leopold Auer’ in premiera la Bucuresti

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu