Home > Agenda > Bucurestiul in weekend, 10-12 februarie

Bucurestiul in weekend, 10-12 februarie

Weekend… ce cuvant frumos! La fel si perioada asta de doua zile jumate… Bucurestiul nu se lasa mai prejos nici la acest sfarsit de saptamana si ne intampina cu o serie de evenimente, pentru toate gusturile.

Iata, asadar, care sunt principalele evenimente:

Concerte

Zdob si Zdub

Vineri seara moldovenii de la Zdob si Zdub vor canta in Beraria H! Concertul va incepe la ora 23:15. Voia buna a acestora va va fi transmisa, cu siguranta si asta este perfect la inceput de weekend!

Suie Paparude

Sambata seara, in Expirat Halele Carol, incepand cu ora 21:00 vor incinge atmosfera cei de la Suie Paparude.

Bob Marley Day – King of Reggae

Sambata, 11 februarie, in Beraria H, va fi celebrata cea de 71 zi a legendarului Bob Marley.  Pe scena va urca Johnny King alaturi de invitati speciali: Sasha, Mike Diamondz, Cedry2k, Uddi, Cliff Kido, Dee-Dee, Serena si Jimmy A.

Teatru

Anul disparut. 1989

La inceput de weekend, pe 10 februarie la ora 19:00 se va pune in scena la Teatrul Mic piesa „Anul disparut. 1989”. Regie: Ana Margineanu, distributie: Gheorghe Visu, Maria Ploae, Mihaela Radescu, Ilinca Manolache, Isabela Neamtu, Viorel Cojanu, Cuzin Toma si Virgil Aioanei.

Incurca lume

Sambata la Teatrul Coquette, incepand cu ora 19:30 va avea loc spectacolul „Incurca lume”. In regia Catalin Bugean, distributia: Ovidiu Usvat, Ecaterina Tugulea, Alexandra Timofte, Razvan Timingeriu, Cristi Dionise.

Impro Show in Ceainarie

Tot sambata, de la 19, in Ceainaria ARTea va avea loc un show 100% improvizat si interactiv. Daca nu ai fost niciodata la un astfel de show, trebuie sa incercati sa ajungeti, pentru ca va va cuceri, cu siguranta.

Targuri pentru indragostiti

Avand in vedere ca marti este Valentine’s Day, in acest weekend se vor organiza mai multe targuri, pentru a putea cumpara un cadou potrivit jumatatii voastre. In afara de targurile existente in majoritatea mall-urilor, mai gasiti si in The Vintage Pub (11-12 februarie, intre 12:30-19:30) si in Maison 13 (11-12 februarie, intre 12:00-20:00).

Articole asemanatoare
Laura Cosoi s-a decis să fugă departe de București
Cineva a făcut măști împotriva poluării pe care chiar îți vine să le porți deși înjuri autoritățile
Profesoara care vrea armă: Țiganii, ungurii, arabii dacă nu se pot controla pot ieși din clasă
petiție
Într-un București sufocat de noxe, cetățenii își cer „Dreptul la aer”

Comenteaza acest articol

Bucurestiul in weekend, 10-12 februarie

by realitatea   1 min
0