Home > Agenda > Bucurestiul in weekend, 13-15 ianuarie

Bucurestiul in weekend, 13-15 ianuarie

Dupa o saptamana de mers prin zapada la munca, iata ca am ajuns si la weekend! Daca ati obosit dand zapada de pe masini, poate si de pe strada, iata ca aveti unde sa va destindeti!

Haideti sa vedem, asadar, cateva din evenimentele care au loc in acest weekend!

Concerte

  1. Bosquito – Sa nu spui ce-am facut aseara

In aceasta seara, in conrtul incalzit de la Arenele Romane, are loc concertul „Sa nu spui ce-am facut aseara” al trupei Bosquito, show ce promite fanilor multe surprize! Ca invitati speciali, ii puteti vedea pe: Adrian Despot, Dj Hefe, Kempes, Ovidiu Lipan Tandarica, Mircea Baniciu, Roman Iagupov si Andrei Cebotari.

Bucurestiul-in-weekend-13-15-ianuarie(1)

  1. Revelionul Artistilor

Weekend-ul aduce o petrecere si pentru artisti. Sambata, incepand cu 19:30, in Beraria H artistii isi propun sa fie alaturi de fanii si prietenii cu care nu au apucat sa sarbatoreasca in noaptea dintre ani. Printre artistii prezenti se numara: Mike Godoroja & Blue Spirit, Krypton Unplugged, Teo Boar & Vladi Cnejevici, Conexiuni, Grupul Barock si multi altii.

Bucurestiul-in-weekend-13-15-ianuarie(2)

Teatru

  1. De veghe in lanul de ocara

„De veghe in lanul de ocara” este o adaptare dupa o adaptare, o comedie despre independenta si lupta pentru a-ti indeplini visurile. Spectacolul are loc in seara aceasta, incepand cu ora 19:00, la Godot  Cafe Teatru.

Bucurestiul-in-weekend-13-15-ianuarie(3)

  1. NSFW

„NSFW – Not Safe For Work” este un spectacol in regia lui Horia Suru care vorbeste despre felul in care media se foloseste de obsesiile oamenilor si nu este recomandat persoanelor cu varsta sub 18 ani. Sambata, 14 ianuarie, incepand cu ora 20:00 va avea loc spectacolul in Poin Art Hub.

Bucurestiul-in-weekend-13-15-ianuarie(4)

  1. La tiganci

Duminica 15 ianuarie, la ora 19:30, la Tatrul Unteatru, va avea loc piesa „La tiganci” dupa Mircea Eliade in regia Andrei si Andreea Grosu si scenografie de Vladimir Turturica. Distributie: Richard Bovnoczki, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Corina Moise, Florina Gleznea, Cristina Casian, Bogdan Cotlet.

Bucurestiul-in-weekend-13-15-ianuarie(5)

Expozitie

  1. We are not numbers

In seara aceasta, incepand cu ora 19:00, in spatiul cultural Gallery are loc expozitia de fotografie „We are not numbers”, dedicata fotografului Dan Besliu.

Bucurestiul-in-weekend-13-15-ianuarie(6)

Targuri

  1. Agenda Bio #3 – Editie Detox

In weekend-ul 14-15 ianuarie are loc la Casa Universitarilor Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos. Evenimentul se adreseaza celor atenti cu sanatatea lor, interesati de dezvoltarea personala, relationala si de parentig. Editia a treia a tragului abordeaza subiectul Detox. Programul va fi intre orele 10:00-19:00 in ambele zile.

Bucurestiul-in-weekend-13-15-ianuarie(7)

Asadar, chiar daca afara este frig, evenimentele din acest weekend ar trebui sa va convinga sa iesiti din casa pentru cateva ore.

Articole asemanatoare
weekend
Șapte lucruri de făcut în weekend ca să începi săptămâna în forță
Bucurestiul in weekend, 17-19 februarie
Bucurestiul in weekend, 03-05 februarie
Bucurestiul in weekend, 27-29 ianuarie

Comenteaza acest articol

Bucurestiul in weekend, 13-15 ianuarie

by realitatea   1 min
0