Tabu
CULTURE Slider

Bucurestiul in weekend, 20-22 ianuarie

Chiar daca eu, cel putin, nu imi dau seama cand a trecut saptamana aceasta, iata ca ne pregatim, din nou, de weekend! Si cum Bucurestiul nu ne dezamageste in legatura cu evenimentele, haideti sa vedem ce putem face in acest sfarsit de saptamana.

Concerte:

  1. Les Elephants Bizarres

Incepem acest weekend cu un concert in Hard Rock Cafe al baietilor de la Les Elephants Bizarres. Trupa a luat cu asalt scena muzicii de rock alternativ in 2010 cu single-ul lor “Hello! Says the Devil!” ce a ramas pe locul intai in topuri cateva saptamani la rand.

Bucurestiul-in-weekend-20-22-ianuarie1

  1. Grigore Lese & Maria Raducanu

Sambata, incepand cu ora 19:00, la Palatul National al Copiilor, Grigore Lese si invitatii sai vor oferi un spectacol pur romanesc. Invitatul special al evenimentului, Maria Raducanu, va completa repertoriul provenit din folclor autentic. Evenimentul face parte din programul national cultural Arta Contra Drog, avand ca scop strangerea de fonduri pentru campanii antidrog.

Bucurestiul-in-weekend-20-22-ianuarie2

  1. Dan Byron

Tot sambata, intre orele 21-22:30, Dan Byron va sustine un concert acustic la Unteatru. In repertoriul sau se vor regasi piese din toata cariera sa muzicala, atat apartinand trupei Byron, cat si din perioadele Urma, Kumm sau chiar mai vechi.

Bucurestiul-in-weekend-20-22-ianuarie3

Teatru

  1. Casa cu pisici

Vineri, 20 ianuarie, incepand cu ora 19:00, la Teatrul Mic, puteti urmari piesa „Casa cu pisici”, o poveste atat pentru copii, cat si pentru parinti, despre prietenie si corectitudine. Distributia: Emilia Dobrin, Ilinca Manolache, Andreea Gramosteanu. Regia: Radu Iacoban.

Bucurestiul-in-weekend-20-22-ianuarie4

  1. Unora le place swingul

Pe sfarsit de weekend, duminica, ora 20:15, la Teatrul de Arta din Bucuresti, va avea loc piesa „Unora le place swingul”, dupa Donna Hoke, in regia lui Claudiu Puscau. Spectacolul trateaza cu dezinvoltura si umor problemele cuplurilor tinere din zilele noastre.

Bucurestiul-in-weekend-20-22-ianuarie5

  1. Obsesii

Tot duminica, incepand cu ora 19:00, la Arcub, se joaca piesa „Obsesii” de Claudiu Sfirschi-Laudat, in regia lui Yannis Paraskevopoulos. Piesa este un one woman show, jucat de Cerasela Iosifescu.

Bucurestiul-in-weekend-20-22-ianuarie6

Targuri

  1. Love Yard Sale

Intre 21 si 22 ianuarie, intre orele 10.30-17.30, in incinta Lente, va avea loc targul de lucruri care au fost si inca mai merita sa fie iubite. Love Yard Sale se remarca in peisajul targurilor de profil prin calitatea produselor si atmosfera prietenoasa.

Bucurestiul-in-weekend-20-22-ianuarie7

Asadar, sa avem cu totii un weekend placut! Ca de evenimente nu ducem lipsa!

ARTICOLE SIMILARE

Castiga unul din cele 5 tratamente pentru parul tau!

realitatea

Pe unde petrecem de Halloween?

realitatea

Inteligența artificială a creat, în premieră, un vaccin împotriva gripei

Andreea Damian

Kim Kardashian și-a botezat copiii în Armenia

Andreea Damian

Google e acuzat public de hărţuire şi de discriminare sexuală

Cum să-ți îmbunătățești sănătatea mentală prin fitness

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu