Tabu
CULTURE Slider

Bucurestiul in weekend, 28-30 octombrie

E weekend iar. Stresul din timpul saptamanii ia o pauza, relaxarea revine, distractia reinvie. Zilele pe care le-am asteptat toata saptamana si-au facut aparitia si au adus odata cu ele motive sa iesim din casa si sa hoinarim in cautare de evenimente.

Inainte de toate, duminica, 30 octombrie, se implineste un an de la Colectiv. Astfel, va avea loc „Marsul tacut pentru Colectiv”, in memoria prietenilor, copiilor, parintilor pierduti in seara de 30 octombrie 2015. Plecarea se va face de la Universitate spre Colectiv, unde vor fi depuse lumanari, flori si se va tine un moment de reculegere.

Iata ce gazduieste Bucurestiul in acest weekend, pe langa multe petreceri de Halloween:

Concerte

  1. Dan Andrei Aldea si Nicu Covaci

Vineri, 28 octombrie, de la ora 22:30, la Hard Rock Cafe, are loc un eveniment inedit de blues. Evenimentul poarta numele de „Friendly CityBlues Concert”, amintind de prima colaborare blues a celor doi artisti. Biletele sunt disponibile pe www.ambilet.ro si www.bilete.ro , in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

bucurestiul-in-weekend-28-30-octombrie1

  1. Vita de Vie

Sambata, 29 octombrie, de la ora 16:00, la Arenele Romane, va fi lansat urmatorul album Vita de Vie printr-un concert. Un eveniment marca Dark Studio Entertaiment. Fiind moment de sarbatoare, primele 500 de bilete pot fi achizitionate cu 50 de lei, urmatoarele 500 cu 60 de lei, iar ultimele 500 de bilete cu 70 de lei.

bucurestiul-in-weekend-28-30-octombrie2

  1. Impreuna Rezistam

Duminca 30 octombrie se implineste un an de la Colectiv. La Quantic Club, incepand cu ora 18:00 va avea loc un concert in memoria victimelor Colectiv. Intrarea este libera, iar in memoria oamenilor frumosi ce au plecat mult prea devreme vor urca pe scena urmatoarele trupe: „Days of Confusion”, „E.M.I.L”, „EYEDROPS”, ”FIRMA”, „Les Elephants Bizarres”, „Sunet Fin”, „The Kryptonite Sparks”, „Toulouse Lautrec”,  „We Singing Colors”, „ZOB”. Concertul nu este unul caritabil.

bucurestiul-in-weekend-28-30-octombrie3

Spectacole

  1. ActOrchestra

Vineri, 28 octombrie, la ora 20:00, la Teatrul National „I.L.Caragiale”, are loc ActOrchestra, spectacol de muzica si pantonima, in regia lui Horia Suru. Productia este realizata sub auspiciile Centrului de Creatie si Cercetare Ion Sava in cadrul programului TNB pentru Noua Generatie de Creatori.

bucurestiul-in-weekend-28-30-octombrie4

  1. Din intalepciunea lui Dorel

Spectacol de Andrei Ciopec, cel mai bun actor la Gala Hop 2014, va avea loc sambata, 29 octombrie, de la ora 18:00, la Godot Cafe Teatru. Cu o parte din acest spectacol, actorul Andrei Ciopec a luat premiul pentru cel mai bun actor la Gala Hop 2014. Pretul biletului este de 30 de lei.

bucurestiul-in-weekend-28-30-octombrie5

  1. Abramagic

Duminica, 30 octombrie, de la ora 11:00, are loc Abramagic la Teatrul de Magie. Spectacol de magie si workshop pentru copii cu Stefania Banica, prima femeie magician balerina din Romania. Pretul biletului este de 30 de lei.

bucurestiul-in-weekend-28-30-octombrie6

ARTICOLE SIMILARE

Câți pași trebuie să aibă rutina ta de frumusețe, potrivit dermatologilor

Andreea Damian

Noaptea Cartilor Deschise a ajuns la a patra editie!

realitatea

Julio Iglesias a ajuns in Romania!

realitatea

Celebritati nascute pe 1 august!

realitatea

Cleopatra Stratan, o nouă surpriză pentru fanii rețelelor de socializare

Tabu Tabu

Valentin Sanfira și Codruța Flip s-au căsătorit în weekend

Tabu Tabu

Scrie un comentariu