Tabu
CULTURESlider

Bucurestiul in weekend-ul prelungit 30 noiembrie – 4 decembrie

Saptamana aceasta weekend-ul incepe de miercuri. Ce poate suna mai frumos de atat?

Avem parte de un weekend ce ne permite sa ne distram cat de mult putem si, poate, vom avea parte si de o serie de evenimente interesante in Bucuresti.

Spectacole

bucurestiul-in-weekend-ul-prelungit-30-noiembrie-4-decembrie1Pur si simplu – Mihai George

Incepem weekend-ul intr-un mod inedit. Mihai George, mentalistul ce creeaza experiente unice folosind tehnici psihologice de influentare si citire a limbajului corpului, ajunge miercuri, 30 noiembrie, la Mulanruj Dining Theatre.

Ziua Nationala a Romaniei

Primaria Sectorului 3 ii invita pe bucuresteni sa sarbatoreasca impreuna Ziua Nationala a Romaniei, in Parcul Titan, pe data de 1 decembrie, incepand cu ora 17:00. Vor avea loc manifestari sportive, artistice, culturale, dar si solemne, cat si deschiderea targului traditional de Craciun. Manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei vor incepe la ora 9:00 cu Maratonul Reintregirii Neamului, punctul de plecare/sosire este scena de la lac.

Festigal

Spectacol ce aduce pe scena cele mai iubite supervedete din lumea muzicii de la noi din tara, elemente de teatru, circ, improvizatie, acrobatie, cat si o serie de efecte speciale si proiectii video impresionante, va avea loc in premiera in Romania in perioada 1 decembrie-4 decembrie la Sala Polivalenta.

Concerte

bucurestiul-in-weekend-ul-prelungit-30-noiembrie-4-decembrie2De vin rosu si inima albastra

Muzica romaneasca reinterpretata pe ritmuri de blues, swing, reggae, jazz manouche va rasuna la Ceainaria ARTea, miercuri, 30 noiembrie, incepand cu ora 19:30.

Sarbatoarea Subcarpati

Ca in fiecare an, pe 1 decembrie ne strangem la Sarbatoarea Subcarpati. Trupa isi sarbatoreste aniversarea, in timp ce cu totii sarbatorim Ziua Nationala a Romaniei, in cortul incalzit de la Arenele Romane, incepand cu ora 20:00. Primele 300 de bilete sunt la pretul de 39 de lei, epuizarea acestora avand ca efect cresterea pretului  la 50 de lei.

bucurestiul-in-weekend-ul-prelungit-30-noiembrie-4-decembrie3The Hug

Trupa “The Hug” va asteapta la Serendipity art, coffee & tea, vineri, 2 decembrie.

“Fado Portugues” – Concert Live de Muzica Fado

Ambra, va transmite ceea ce sufletul neamului portughez reprezinta, pe acorduri de chitara portugheza. Concertul va fi gazduit de Ceainaria ARTea, incepand cu ora 19:00. Pretul unui bilet este de 25 de lei.

Piese de teatru

Autentic Romania. Teatru de texte populare

Un spectacol construit pe texte populare din Transilvania, Oltenia si Muntenia, se va juca la Clubul Taranului Roman, miercuri, 30 noiembrie, incepand cu ora 20:00. Tema spectacolului este iubirea, o poveste de dragoste in care “dorul” este personalizat, devenind un personaj.

bucurestiul-in-weekend-ul-prelungit-30-noiembrie-4-decembrie4Romanie draga, Elvetia mea

Un spectacol ce se anunta a fi inedit, in regia lui Mihai Lungeanu. Piesa se joaca la Ceainaria ARTea, joi, 1 decembrie, incepand cu ora 19:30.

Efectele razelor gamma asupra craitelor lunatic

Piesa realizata in regia Marianei Camarasan. Povestea reprezinta o lectie nedictata despre suferinta si uitarea pe care ea o aduce. Piesa se va juca la Teatrul Metropolis, vineri, 2 decembrie,  incepand cu ora 19:30. Pretul unui bilet este de 24,84 de lei.

bucurestiul-in-weekend-ul-prelungit-30-noiembrie-4-decembrie5Tu cine esti?

Raspunsul la intrebarea “Tu cine esti?” va fi aflat la Godot Cafe Teatru, sambata, 3 decembrie, incepand cu ora 19:00. Pretul unui bilet este de 25 de lei.

Un pic prea intim

Piesa realizata in regia lui Cristi Juncu. La Teatrul Nottara – Horia Lovinescu va deveni “Un pic prea intim” duminica, 4 decembrie, incepand cu ora 19:00.

ARTICOLE SIMILARE

Limba “Game of Thrones” pe care o învață 1.2 milioane de oameni

realitatea

Studiu: De ce e bine să ceri o mărire de salariu la prânz și să faci sex la ora 22.00?

Andreea Damian

Alertă! Persoanele cu această grupă de sânge atrag căpușele

Andreea Damian

Ce castigam din voluntariat? Valori morale vs valori materiale

realitatea

Maria Constantin rupe tăcerea despre condiţiile de la Survivor România

Andreea Damian

Incendii Australia: Fumul rezultat în urma incendiilor va circula complet în jurul globului, spune Nasa

realitatea

Scrie un comentariu