Tabu
Image default
FASHION

Bunicuța fashionistă, virală pe Instagram la 68 de ani. FOTO

Suzi Grant, de 68 de ani, nu vede pensionarea ca celelalte femei de vârsta ei. Pentru ea, pensionarea nu înseamnă o viață liniștită, în care să îngrijească plantele de apartament sau pisicile. Ea vedea pensionarea ca pe o perioadă frumoasă în care poate să-și exploreze latura fashionistă și să producă senzație pe Instagram.

Britanica și-a început activitatea online în 2013, încurajată de nepoți. Aceasta are în prezent peste 11.000 de urmăritori în mediul virtual. Fosta prezentatoare tv, originară din  Brighton, oraș situat pe coasa de sud a Angliei, produce senzație pe Instagram cu postările ei în care apare îmbrăcată în cele mai trăznite și la modă ținute.

La vârsta la care bunicile tricotează liniștite în fața șemineului, Suzi bate bulevardele londoneze în lung și în lat pentru a descoperi noile tendințe în modă. Adoră moda, de aceea și ținutele ei sunt mereu tinerești și foarte îndrăznețe. Și hashtagul ei – #kissmyage – este unul pe măsură.

„Vreau să îmbătrânesc pozitiv, natural, fără să rămân în anonimat”, spune pensionara, care postează zilnic fotografii pe Instagram purtând cele mai în tendință accesorii.

Blogul ei, intitulat „Alternative Ageing” (trad. „Îmbătrânire alternativă”), combină moda cu sfaturi prietenoase privind tehnicile naturale anti-îmbătrânire și promovează un stil de viață sănătos și activ.

Sursă foto: Instagram

 

ARTICOLE SIMILARE

Trend alert : Toamna asta reinvie moda tricotajelor

realitatea

Ce se întâmplă cu rochia purtată de Prințesa Diana la nuntă

Andreea Damian

Designerii militează pentru o planetă verde

realitatea

Street fashion, Iulia

realitatea

Lara Stone pe coperta Vogue UK

realitatea

Natalia Vodianova pozează pe coperta Vogue China din iunie

realitatea

Scrie un comentariu