Home > Fashion > Bunicuța fashionistă, virală pe Instagram la 68 de ani. FOTO

Bunicuța fashionistă, virală pe Instagram la 68 de ani. FOTO

Suzi Grant, de 68 de ani, nu vede pensionarea ca celelalte femei de vârsta ei. Pentru ea, pensionarea nu înseamnă o viață liniștită, în care să îngrijească plantele de apartament sau pisicile. Ea vedea pensionarea ca pe o perioadă frumoasă în care poate să-și exploreze latura fashionistă și să producă senzație pe Instagram.

Britanica și-a început activitatea online în 2013, încurajată de nepoți. Aceasta are în prezent peste 11.000 de urmăritori în mediul virtual. Fosta prezentatoare tv, originară din  Brighton, oraș situat pe coasa de sud a Angliei, produce senzație pe Instagram cu postările ei în care apare îmbrăcată în cele mai trăznite și la modă ținute.

La vârsta la care bunicile tricotează liniștite în fața șemineului, Suzi bate bulevardele londoneze în lung și în lat pentru a descoperi noile tendințe în modă. Adoră moda, de aceea și ținutele ei sunt mereu tinerești și foarte îndrăznețe. Și hashtagul ei – #kissmyage – este unul pe măsură.

„Vreau să îmbătrânesc pozitiv, natural, fără să rămân în anonimat”, spune pensionara, care postează zilnic fotografii pe Instagram purtând cele mai în tendință accesorii.

Blogul ei, intitulat „Alternative Ageing” (trad. „Îmbătrânire alternativă”), combină moda cu sfaturi prietenoase privind tehnicile naturale anti-îmbătrânire și promovează un stil de viață sănătos și activ.

Sursă foto: Instagram

 

Articole asemanatoare
social media
A treia cea mai urmărită persoană pe Instagram: social media e extrem de periculoasă pentru tineri
puștoaică
O puștoaică de 9 ani recreează look-ul vedetelor cu ce găsește prin casă. Rezultatul te va face să râzi!
meghan markle
Meghan Markle și prințul Harry au în sfârșit cont comun pe Instagram
propria nepoată
O femeie de 61 de ani și-a născut propria nepoată

Comenteaza acest articol

Bunicuța fashionistă, virală pe Instagram la 68 de ani. FOTO

by Andreea Damian   1 min
0