Tabu
Image default
PEOPLESlider

Burt Reynolds a iubit până la moarte o singură femeie

Burt Reynolds, legendarul actor care s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani, recunoștea în urmă cu trei ani că este încă îndrăgostit de Sally Field. Cei doi actori au format un cuplu îndrăgit la Hollywood timp de cinci ani. În perioada în care au fost iubiţi, sfârşitul anilor`70, începutul anilor`80, au jucat împreună în câteva filme, printre care „Smokey and the Bandit”, „Smokey and the Bandit II”, „The End” şi „Hooper”. Nu au ajuns la altar, iar despărțirea a fost atât de dureroasă încât nu şi-au mai vorbit timp de două decenii.

S-au căsătorit fiecare cu alte persoane, Sally cu Alan Greisman în 1984 şi Burt cu starul TV Loni Anderson în 1988, de care a divorțat cinci ani mai târziu. Burt Reynolds a mai fost căsătorit cu Judy Carne, dar au divorțat după numai 3 ani, în 1966. „Doar cinci ani, dar durerea despărţirii de ea n-a dispărut nici azi”, spunea Burt despre Sally Field. La rândul ei, Sally mărturisrea în urmă cu aproape 4 decenii că „Burt a avut un efect extraordinar asupra mea. Dacă te-ai fi uitat la Sally dinainte de Burt şi la cea de după el, ai fi văzut două femei complet diferite”.

După 30 de ani de când s-a încheiat relaţia dintre cei doi, Burt Reynolds a recunoscut că iubita sa din tinerețe era „dragostea vieții lui”: „Îmi lipseşte teribil. Chiar şi acum mi-e greu. Nu ştiu de ce am fost atât de prost. Bărbaţii sunt aşa, ştii. Găseşti persoana potrivită şi apoi faci orice ca să o dai în bară.”, s-a destăinuit Burt într-un interviu acordat revistei Vanity Fair în 2015.

Actriţa Sally Field a transmis un mesaj de condoleanțe celui care i-a fost partener și pe marele ecran, dar și în realitate: „Sunt momente din viaţa unui om care sunt de neşters, nu se şterg niciodată. Rămân vii, chiar şi 40 de ani mai târziu. Nu am uitat niciodată anii cu Burt. Va exista în istoria mea şi inima mea atâta timp cât voi trăi. Odihneşte-te, Burt”.

Burt Reynolds a fost considerat unul dintre sex simbolurile anilor ’60-’70. Fotografia nud a actorului, cu o mână plasată strategic, care a apărut în Playgirl a devenit o imagine emblematică în epocă. De-a lungul anilor, actorul a mai avut relații cu Tammy Wynette, Adrienne Barbeau şi Chris Evert.

ARTICOLE SIMILARE

Un fotomodel de succes care a defilat pentru Dior și Chanel s-a făcut bărbat și și-a schimbat numele

Andreea Damian

Astăzi începe Festivalul global de film de pe YouTube

Andreea Damian

Afla care machiaj este potrivit pentru mersul la birou

realitatea

Matei Stratan a dat-o uitării pe Mădălina Ghenea. Cine e noua iubită a afaceristului

Andreea Damian

10 alimente care vă pot crește imunitatea în mod natural

Andreea Damian

Fosta IUBITA a lui Amber HEARD seamana cu Johnny Depp!

Scrie un comentariu