Tabu
PEOPLE Slider

Burt Reynolds a iubit până la moarte o singură femeie

Burt Reynolds

Burt Reynolds, legendarul actor care s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani, recunoștea în urmă cu trei ani că este încă îndrăgostit de Sally Field. Cei doi actori au format un cuplu îndrăgit la Hollywood timp de cinci ani. În perioada în care au fost iubiţi, sfârşitul anilor`70, începutul anilor`80, au jucat împreună în câteva filme, printre care „Smokey and the Bandit”, „Smokey and the Bandit II”, „The End” şi „Hooper”. Nu au ajuns la altar, iar despărțirea a fost atât de dureroasă încât nu şi-au mai vorbit timp de două decenii.

S-au căsătorit fiecare cu alte persoane, Sally cu Alan Greisman în 1984 şi Burt cu starul TV Loni Anderson în 1988, de care a divorțat cinci ani mai târziu. Burt Reynolds a mai fost căsătorit cu Judy Carne, dar au divorțat după numai 3 ani, în 1966. „Doar cinci ani, dar durerea despărţirii de ea n-a dispărut nici azi”, spunea Burt despre Sally Field. La rândul ei, Sally mărturisrea în urmă cu aproape 4 decenii că „Burt a avut un efect extraordinar asupra mea. Dacă te-ai fi uitat la Sally dinainte de Burt şi la cea de după el, ai fi văzut două femei complet diferite”.

După 30 de ani de când s-a încheiat relaţia dintre cei doi, Burt Reynolds a recunoscut că iubita sa din tinerețe era „dragostea vieții lui”: „Îmi lipseşte teribil. Chiar şi acum mi-e greu. Nu ştiu de ce am fost atât de prost. Bărbaţii sunt aşa, ştii. Găseşti persoana potrivită şi apoi faci orice ca să o dai în bară.”, s-a destăinuit Burt într-un interviu acordat revistei Vanity Fair în 2015.

Actriţa Sally Field a transmis un mesaj de condoleanțe celui care i-a fost partener și pe marele ecran, dar și în realitate: „Sunt momente din viaţa unui om care sunt de neşters, nu se şterg niciodată. Rămân vii, chiar şi 40 de ani mai târziu. Nu am uitat niciodată anii cu Burt. Va exista în istoria mea şi inima mea atâta timp cât voi trăi. Odihneşte-te, Burt”.

Burt Reynolds a fost considerat unul dintre sex simbolurile anilor ’60-’70. Fotografia nud a actorului, cu o mână plasată strategic, care a apărut în Playgirl a devenit o imagine emblematică în epocă. De-a lungul anilor, actorul a mai avut relații cu Tammy Wynette, Adrienne Barbeau şi Chris Evert.

ARTICOLE SIMILARE

Mesajul fanului Mădălinei Manole la 10 ani de la moartea artistei

Tabu Tabu

Obiceiul nociv care îți distruge creierul

Andreea Damian

Familia în 2050: pântece artificial și copii proiectați cu cât mai multe calități la alegere

realitatea

Miresele moderne poartă pantaloni la nuntă în 2019 – Sophie Turner (Sansa din GoT) a dat tonul

realitatea

Fii Mos Craciun pentru copiii defavorizati!

realitatea

Andreea Berecleanu și-a sărbătorit mama! Ce mesaj i-a transmis

Tabu Tabu

Scrie un comentariu