Tabu
Image default
LIFESTYLE

Băuturile energizante nu sunt bune pentru antrenamentele de la sală

Dacă sunteți înnebuniți după mersul la sală, atunci știrea următoare este foarte importantă pentru voi. Băuturile energizante pe care le consumați în timpul antrenamentelor nu vă vor ajuta decât să cheltuiți banii aiurea. Acestea nu sunt potrivite decât pentru sportivii de performanță, de exemplu cei care participă la maratoane, care se antrenează cu mult peste două ore pe zi.

Pentru persoanele de rând care merg la sală pentru a slăbi sau pentru a se menține în formă, băuturile energizante nu înseamnă altceva decât multe calorii în plus. Așa susține Nick Hudson, managerul unuia dintre cele mai mari lanțuri de săli de antrenament din lume în ciuda faptului că aproape toate brandurile de băuturi energizante sunt promovate prin clipuri publicitare sau printuri care implică un om de rând într-o sală de fitness.

"Foarte mulți oameni consumă acest tip de băuturi pentru că sunt siguri că, astfel, vor obține mai multă energie pentru a se antrena mai mult și mai în forță. Dar, de fapt, ei nu fac decât să consume mai multe calorii ceea ce înseamnă că vor fi nevoiți să se antreneze mai mult și mai în forță pentru a ajunge la rezultatul dorit. Persoanele care se antrenează mai puțin de două ore nu au nimic de câștigat de pe urma băurilor energizante", a declarat Nick.

Hudson a mai adăugat că nu ar recomanda acest tip de băuturi decât persoanelor care nu suportă gustul apei în timpul antrenamentelor.

ARTICOLE SIMILARE

Fostul “cumnat” al Monicai Gabor a ajuns la nebuni dupa ce si-a omorat fiica de trei ani!

Un nou trend, mâncarea organică

realitatea

Virgina pana la 29 de ani! Ce vedeta nu a intretinut relatii intime pana la nunta

realitatea

Kate Middleton a anunțat când se întoarce din „concediul de maternitate”

Andreea Damian

Horia Moculescu, dus la spital de iubita cu 43 de ani mai tanara!

Apa îmbuteliată conține mai multe bacterii decât cea de la chiuvetă

realitatea

Scrie un comentariu