Tabu
Image default
LIFESTYLE

Băuturile energizante nu sunt bune pentru antrenamentele de la sală

Dacă sunteți înnebuniți după mersul la sală, atunci știrea următoare este foarte importantă pentru voi. Băuturile energizante pe care le consumați în timpul antrenamentelor nu vă vor ajuta decât să cheltuiți banii aiurea. Acestea nu sunt potrivite decât pentru sportivii de performanță, de exemplu cei care participă la maratoane, care se antrenează cu mult peste două ore pe zi.

Pentru persoanele de rând care merg la sală pentru a slăbi sau pentru a se menține în formă, băuturile energizante nu înseamnă altceva decât multe calorii în plus. Așa susține Nick Hudson, managerul unuia dintre cele mai mari lanțuri de săli de antrenament din lume în ciuda faptului că aproape toate brandurile de băuturi energizante sunt promovate prin clipuri publicitare sau printuri care implică un om de rând într-o sală de fitness.

"Foarte mulți oameni consumă acest tip de băuturi pentru că sunt siguri că, astfel, vor obține mai multă energie pentru a se antrena mai mult și mai în forță. Dar, de fapt, ei nu fac decât să consume mai multe calorii ceea ce înseamnă că vor fi nevoiți să se antreneze mai mult și mai în forță pentru a ajunge la rezultatul dorit. Persoanele care se antrenează mai puțin de două ore nu au nimic de câștigat de pe urma băurilor energizante", a declarat Nick.

Hudson a mai adăugat că nu ar recomanda acest tip de băuturi decât persoanelor care nu suportă gustul apei în timpul antrenamentelor.

ARTICOLE SIMILARE

Încă un oraș european a pornit o ofensivă împotriva turiștilor

Andreea Damian

APOCALIPSA dupa Tantareanu

Cât timp ne protejează diferitele tipuri de măști

Andreea Damian

Smartphone-urile au dus la apariția unui nou tip de riduri

realitatea

BIANCA – prima cearta cu VICTOR SLAV dupa casatorie

Vedetele sunt disperate să arate că „suntem împreună”. De fapt, criza a evidențiat cât sunt de ipocrite

Andreea Damian

Scrie un comentariu