Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cabral a anunţat cu cine va prezenta show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Adela Popescu și Cabral vor prezenta show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cei doi prezentatori vor filma timp de două luni în junglă.

Sunt celebru, scoate-mă de aici! revine după 7 ani

Prezentator TV, actriță și una dintre cele mai influente prezențe din mediul online din România, Adela Popescu este nerăbdătoare să ia contact cu jungla și provocările pe care aceasta le are pentru celebrități.

„Experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici” nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție. Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Adela Popescu.

Sunt celebru, scoate-mă de aici! revine la Pro TV, după o pauză de 7 ani. Filmările au loc în Republica Dominicană, ţară în care s-a realizat şi cel mai recent sezon Survivor.

Primul sezon a fost filmat în Africa de Sud şi fost difuzat în perioada februarie-martie 2015, având în total 21 de ediţii. Iar prezentatori au fost Cabral şi Mihai Bobonete.

Noi prezentatori la „Vorbește lumea”

Locul rămas liber de Adela Popescu la „Vorbește lumea” va fi ocupat de Emily Burghelea, Majda și Cosmina Păsărin.

Emoționată și extrem de fericită de noul început, Emily declară: „Pentru mine, emisiunea Vorbește Lumea înseamnă extrem de mult! Am 23 de ani, sunt la început de drum și mă bucur că mi s-a dat șansa să fac parte dintr-un proiect atât de frumos! Este un pas uriaș pentru mine, doar ce am terminat facultatea de Comunicare și Relații Publice, doar ce am dat-o pe Amedea, fetița mea, la creșă. Toate lucrurile s-au așezat exact așa cum trebuie ca să pot face parte din fabuloasa echipă Vorbește Lumea! Simt că este mâna lui Dumnezeu, iar pentru asta îi sunt extrem de recunoscătoare! Sunt fericită, entuziasmată, emoționată și nerăbdătoare să-mi încep diminețile în platoul Vorbește Lumea! Sper din suflet ca cei de acasă să ne urmărească parcursul într-un număr cât mai mare!”

Majda este pregătită să fie alături de telespectatori în emisiunea matinală: „Să fac parte din această echipă frumoasă și fresh, pentru mine, este o adevărată plăcere. Avem o energie bună și îmi doresc ca oamenii de acasă să aleagă să-și bea cafeaua alături de noi în fiecare dimineață, să învețe alături de noi lucruri despre viață și să se bucure la fiecare noutate. Sunt convinsă că totul o să iasă bine pentru că eu, tot timpul, pun multă pasiune și iubire în tot ce fac”.

Cosmina Păsărin, cea care a fost aproape de echipa Vorbește Lumea și anul trecut, revine cu mult entuziasm. „Echipa “Vorbește lumea” este minunată și sunt recunoscătoare pentru șansa care mi-a fost oferită. Colegele de emisiune sunt fermecătoare, sunt optimiste și mă bucur că avem ocazia de a petrece diminețile alături de telespectatorii emisiunii. Veți întâlni cei mai energici invitați, vom dezbate subiecte interesante și ne vom bucura împreună de vară. Fiți cu ochii pe noi!”

ARTICOLE SIMILARE

Ce a făcut Andreea Esca, înainte ca Alexia și Aris, copiii ei să plece la America Express 

Andreea Damian

Milenarii, o generație deja dependentă de medicina estetică

Andreea Damian

A încercat tutorialul de machiaj în 37 de pași a lui Kylie Jenner. Ce-a ieșit te va amuza

Andreea Damian

Oraş Deschis | Ce programe şi acţiuni culturale au loc toamna aceasta în Bucureşti – PROGRAM

Andreea Damian

Cât cere Dorian Popa pentru o postare pe Instagram. Și-ar putea cumpăra o mașină nouă

Andreea Damian

Îngrijirea pielii | 4 pași esențiali pentru a vă schimba rutina primăvara

Andreea Damian

Scrie un comentariu