Home > Lifestyle > Cabral: «Cât de praf rezultă că sunt femeile din România»!

Cabral: «Cât de praf rezultă că sunt femeile din România»!

Cabral a scris pe blogul personal câteva cuvinte cu privire la felul în care reclamele din media ajung să genereze o impresie precară despre femeile din România.

«Dai drumul la radio…

– Draga mea, inainte sa iau $%@#&* faceam retentie de apa, acum sunt mult mai bine, sunt fericita!

Din ziar iti zambeste stramb o doamna, iar explicatia zambetului sta in textul de langa:

– Tamponul cu granulatie fina, care te salveaza de la pete si mirosuri urate!

Pe TV o alta doamna ne explica deloc sfios ca o chinuia o constipatie groaznica, plus ca libidoul ei era la pamant pana sa ia suplimentul alimentar &*@#$%!, dar ca acum viata ei s-a schimbat. E fericita!

Desigur, pe net reclamele sunt si mai frumoase… avem doamne care ne detaliaza frica lor fata de riduri laba gastei si cotul crocodilului si se arata obosite de lupta impotriva matretii.

Desigur, in aceasta degringolada de probleme, apar si doamnele care, raspunzand uimirii prietenelor lor fata de albeata hainelor, scot prin reclame pungi de detergent de haine, solid sau lichid… nu conteaza ca sunt intr-o cafenea sau la cinematograf, se pare ca intreaga conventie a reclamei ne permite sa le privim ca intregi la cap pe cele care trantesc pe masa, cu o luminoasa fericire pe chip, o punga aniversara de 5+3kg de detergent pentru rufe colorate.

Asadar… daca ai fi extraterestru si te-ai uita putin la lumea noastra, ai deduce ca femeile din Romania sunt la pamant… sufera de lipsa de libido si de laba gastii deopotriva, constipatia le intuneca zilele in timp ce retentia de apa le chinuie noptile, asta in timp ce matreata si mirosul tampoanelor de pana acum le strica dispozitia.

Si deasupra tuturor acestor probleme pare ca ele toate sunt intristate de faptul ca si hainele si parul isi pierd stralucirea… si de aceea cara dupa ele 7 kilograme de detergent magic de haine, plus un pachet de doua kile cel putin la fel de magice de detergent si balsam de par.

… bine ca nu-s extraterestru si vad femeile de la noi asa cum sunt, frumoase si proaspete, elegante si zambarete.

Ca ti-e si mai mare dragul sa astepti primavara, cu florile ei… de tot felul!», a scris el pe blog.

Articole asemanatoare
Cabral
Prima imagine cu mezina lui Cabral. Cu cine seamănă Namiko
“Sunt celebru, scoate-ma de aici!” incepe in curand, numai la PRO TV!
Bobonete si Cabral pleaca in Africa de Sud!
1-0! Razboi pe bani intre BANICA JR si BRENCIU

Comenteaza acest articol

Cabral: «Cât de praf rezultă că sunt femeile din România»!

by   1 min
0