Home > Lifestyle > Era sa MOARA! Cabral, internat de urgenta dupa ce intrat cu ATV-ul intr-un copac!

Era sa MOARA! Cabral, internat de urgenta dupa ce intrat cu ATV-ul intr-un copac!

Prezentantorul TV Cabral Ibacka a fost rănit, sâmbătă dimineaţă, în apropierea localităţii sibiene Jina, după ce a pierdut controlul unui ATV pe care îl conducea şi a fost transportat la spital, el suferind contuzii toracice şi faciale, însă fiind conştient şi în stare stabilă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că prezentatorul TV Cabral Ibacka a fost rănit în timp ce conducea un ATV pe un drum din apropierea localităţii montane Jina.

“Cabral a pierdut controlul ATV-ului, încă nu ştim exact pe ce fond, şi a ieşit în afara părţii carosabile”, a declarat Luciana Balteş.

Surse medicale au declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că prezentatorul TV Cabral Ibacka a suferit contuzii toracice şi faciale, dar este conştient şi vorbeşte cu medicii, în prezent el fiind investigat cu un computer tomograf pentru a stabili întreg diagnosticul.

Aceştia au stabilit, până în prezent, că pacientul a suferit contuzii toracice şi faciale, cu fractură de claviculă, dar este în afara oricărui pericol. În urma rezultatelor investigaţiilor, medicii vor decide dacă pacientul va mai rămâne sau nu internat în spital.

Surse din cadrul anchetei au declarat corespondentului MEDIAFAX că prezentatorul TV a pierdut controlul ATV-ului pe care-l conducea, a ieşit în afara carosabilului şi s-a lovit de un copac.

Articole asemanatoare
Cabral
Prima imagine cu mezina lui Cabral. Cu cine seamănă Namiko
Gwyneth Paltrow a fost data în judecată pentru un accident de schi
“Sunt celebru, scoate-ma de aici!” incepe in curand, numai la PRO TV!
Adevarul tragic despre moartea fratelui lui Stefan Banica Jr

Comenteaza acest articol

Era sa MOARA! Cabral, internat de urgenta dupa ce intrat cu ATV-ul intr-un copac!

by   1 min
0