Home > Lifestyle > Stiri > CABRAL: “Nu am o casnicie perfecta!”

CABRAL: “Nu am o casnicie perfecta!”

Cabral Ibacka recunoaște că mariajul lui nu este… perfect, in ciuda articolelor aparute in presa. “După ce citesc titlurile din ziare întorc capul şi mă uit la ea. E perfectă? Nu e. Mă uit la mine. Sunt perfect? Daaaa, sigur, e perfect, mânca-l-ar tata pe el de rupt din stele… NOT!

Suntem perfecţi unul pentru celălalt? Sunt momente, sunt sigur de asta, când suntem perfecţi. Sunt şi alte multe momente, sunt sigur şi de asta, când nu suntem perfecţi. Şi cu toate că postul ăsta a vorbit până acum de noi, nu e despre noi, ci despre tine. Ideea este că ei, ei toţi, îţi spun că tu ai nevoie de căsnicia perfectă pentru a fi fericită, tu ai nevoie de cuplul ideal pentru a fi fericit. Şi asta este o himeră, o minciună, o eroare în care ei, ei toţi, te împing.
Căsnicia perfectă nu există. Şi aici nu mă refer la definiţie, ci la starea de fapt: nimeni nu are căsnicia perfectă. Întotdeauna vor există nemulţumiri, certuri, frustrări. Nemulţumiri mici sau mari, certuri mici sau mari, frustrări mici sau mari. Şi dimensiunea ăstora depinde de tine şi de perechea ta. Cât timp imperfecţiunile sunt mai mici şi mai puţine decât cele bune eşti pe plus, vezi-ţi de treabă ta şi îngrijeşte-ţi familia.
Când nu mai eşti pe plus, aranjează-ţi treburile cum trebuie şi vezi ce-i de făcut. Însă nu alerga după căsnicia perfectă. Căci ea nu există. Şi ca să mă întorc la familia mea…. n-avem secretul căsniciei perfecte. Am ştiut până acum să facem în aşa fel încât să fim tot timpul pe plus. Şi cât timp vom reuşi, va fi bine. Când nu… vedea-vom. Dar până atunci nu alergăm după perfecţiune. Pentru că dacă faci asta, doar cu alergătura rămâi”, a scris Cabral pe blogul personal.

Cabral (35 ani) și Andreea (27 ani) s-au căsătorit în vara lui 2011, după 4 ani de relație.

Articole asemanatoare
Cabral
Prima imagine cu mezina lui Cabral. Cu cine seamănă Namiko
andreea ibacka
Cum să preîntâmpini apariția firelor albe. Sfaturi prețioase oferite de Andreea Ibacka
Andreea Ibacka
Gomajul „economic” pentru față și corp propus de Andreea Ibacka
cabral si andreea
Ce transformare pentru soţia lui Cabral! Cum arată acum Andreea?

Comenteaza acest articol

CABRAL: “Nu am o casnicie perfecta!”

by   1 min
0