Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Cadoul pe care regina Elisabeta a II-a îl oferă de Crăciun fiecăruia dintre cei 550 de angajați

Printre numeroasele tradiții de care este atașată familia regală britanică, una are o importanță deosebită pentru regina Elisabeta a II-a. În fiecare an, suverana oferă tuturor membrilor personalului său un cadou.

În timp ce Tom Cruise a oferit 300 de produse de patiserie membrilor echipei de filmare de la Misiune Imposibilă 7 de Crăciun, regina Elisabeta a II-a se pregătește să ofere personalului ei cadouri tradiționale. Și suverana a pariat și pe ceva comestibil.

Este vorba despre o budincă marca Tesco. Într-adevăr, în fiecare an, regina se asigură că acest preparat este comandat pentru fiecare dintre cei 550 de membri ai personalului său . Înainte de a se aproviziona de la grupul internațional de retail, regina a distribuit budinci de la Harrods sau Fortnum & Mason. Cei care au lucrat de ceva vreme la Majestatea Sa primesc și un voucher de Crăciun, începând cu personal de cel mai înalt rang, urmat de angajați, apoi îngrijitorii și grădinarii.

Cu toate acestea, în 2020, din cauza pandemiei, regina a fost nevoită să anuleze această ceremonie de dăruire. O întâmplare care probabil să se repete, deoarece monarhul britanic ar fi decis să anuleze tradiționala masă de Crăciun de la Castelul Windsor pentru sfârșitul anului 2021, din cauza amenințării noii variante Omicron.

ARTICOLE SIMILARE

Kim Kardashian și Kanye West se pregătesc de divorț. Starleta a angajat cel mai puternic avocat

Andreea Damian

Jeff Bezos a interzis PowerPoint în ședințe și mizează pe narațiune

realitatea

Halle Berry, antrenamentul care a ajutat-o să-și sculpteze fiecare mușchi din corp

Andreea Damian

Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru agresiune sexuală. Cum a pledat actorul

Andreea Damian

Brad Pitt a obținut tot ce a vrut de la Angelina Jolie

Andreea Damian

Salma Hayek s-a lăsat tunsă de fiica sa de 11 ani, iar rezultatul e uimitor

Andreea Damian

Scrie un comentariu