Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

Cadoul pe care regina Elisabeta a II-a îl oferă de Crăciun fiecăruia dintre cei 550 de angajați

Printre numeroasele tradiții de care este atașată familia regală britanică, una are o importanță deosebită pentru regina Elisabeta a II-a. În fiecare an, suverana oferă tuturor membrilor personalului său un cadou.

În timp ce Tom Cruise a oferit 300 de produse de patiserie membrilor echipei de filmare de la Misiune Imposibilă 7 de Crăciun, regina Elisabeta a II-a se pregătește să ofere personalului ei cadouri tradiționale. Și suverana a pariat și pe ceva comestibil.

Este vorba despre o budincă marca Tesco. Într-adevăr, în fiecare an, regina se asigură că acest preparat este comandat pentru fiecare dintre cei 550 de membri ai personalului său . Înainte de a se aproviziona de la grupul internațional de retail, regina a distribuit budinci de la Harrods sau Fortnum & Mason. Cei care au lucrat de ceva vreme la Majestatea Sa primesc și un voucher de Crăciun, începând cu personal de cel mai înalt rang, urmat de angajați, apoi îngrijitorii și grădinarii.

Cu toate acestea, în 2020, din cauza pandemiei, regina a fost nevoită să anuleze această ceremonie de dăruire. O întâmplare care probabil să se repete, deoarece monarhul britanic ar fi decis să anuleze tradiționala masă de Crăciun de la Castelul Windsor pentru sfârșitul anului 2021, din cauza amenințării noii variante Omicron.

ARTICOLE SIMILARE

Revista People a desemnat ”cel mai sexy bărbat în viaţă” din 2020

Andreea Damian

Vești triste despre actorul Alec Baldwin: a ajuns din nou pe mâna polițiștilor

Andreea Damian

Totul despre vaccinul antiCovid-19 care a ajuns în România. Ce conține și care sunt reacțiile adverse

Andreea Damian

Găurile de vierme ar putea fi portaluri către alte universuri și acum știm cum arată

realitatea

Harry și Meghan sunt furioși pe Regină. Au pierdut tot!

Andreea Damian

Legătura incredibilă dintre murături şi Covid-19

Andreea Damian

Scrie un comentariu